Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Zanussi ZFC1040WA, 98 l, Clasa A+, H 84 cm, Alb

Zanussi ZFC1040WA este o lada ce poate veni ca o completare a congelatorului actual ce permite depozitarea alimentelor in cele mai bune conditii. In plus, are avantajul de a incapea si in spatii mai mici tocmai datorita dimensiunilor reduse.

Lada frigorifica Zanussi ZFC1040WA prezinta un volum de 98 de litri si o capacitate de congelare de 9.5 kg in decursul celor 24 de ore. Poti utiliza intreg spatiul fiindca nu exista pereti departitori.

Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 170 kWh.

In acelasi timp, asigura o autonomie foarte buna, de 30 de ore, astfel ca in acest timp, nu vei avea de ce sa te ingrijorezi fiindca alimentele se vor mentine in cele mai bune conditii.

In plus, pot spune ca este un aparat frigorific destul de silentios, ce inregistreaza numai 43 dB.

Dimensiunile acestei lazi frigorifice sunt de 56.2 cm latime, 83.6 cm inaltime si 52.6 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Zanussi ZFC1040WA este o lada frigorifica ce functioneaza eficient, raceste foarte bine alimentele si nici nu ocupa mult spatiu in locuinta, cu atat mai mult daca discutam despre bucatarii mici. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si multi dintre ei au ales-o datorita dimensiunilor sale reduse. De asemenea, au mai adaugat faptul ca este silentioasa si foarte usoara, putand fi mutata foarte rapid dintr-un loc in altul. Au observat si consumul energetic mic, chiar pe facturile lunare. Chiar daca dispune de sistem de congelare manual, nici dupa aproape un an, gheata nu prea s-a depus pe peretii interiori. In acelasi timp, clientii atrag atentia asupra faptului ca trebuie citite cu atentie si instructiunile fiindca lada va trebui pornita cu circa 24 de ore inainte de a pune alimentele in interiorul sau. In ansamblu, sunt multumiti si o recomanda mai departe, apreciind raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Zanussi ZFC1040WA

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Dimensiuni reduse
  • Racire eficienta
  • Functionare silentioasa
  • Usor de mutat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *