Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Biovita MB-1300PRO este unul dintre cele mai apreciate mixere cu bol din gama Biovita, ce ofera o putere mare de procesare a continutului, avand capacitatea de a framanta fara probleme chiar si aluaturi grele. Este un produs realizat din materiale de calitate ce reuseste sa obtina performante bune.

Mixerul cu bol din inox Biovita MB-1300PRO este prevazut cu un motor puternic de 1400 W si dispune de sase trepte de putere pe care le veti adapta in functie de necesitate. Capacitatea bolului din dotare este de 5.5 litri suficient de mare incat sa puteti pregati cantitati generoase.

Mixerul realizeaza o miscare eliptica ceea ce conduce la mixarea si omogenizarea eficienta a continutului. Totodata, functia Pulse ajuta la accelerarea temporara a activitatii aparatului pentru a termina mai rapid treaba.

Siguranta in utilizare este vitala in cazul oricarui aparat, prin urmare nu puteau lipsi nici sistemele aferente. In acest sens, amintim despre sistemul de siguranta care permite functionarea aparatului doar atunci cand asamblati corect piesele. De asemenea, sistemul anti-alunecare ofera o mai buna stabilitate aparatului indiferent de consistenta continutului, prevenind alunecarea sa de pe blatul de lucru.

In acelasi timp, trebuie mentionat faptul ca aparatul a fost construit din materiale rezistente, dar si sigure pentru sanatatea utilizatorului astfel ca bolul din dotare este realizat din inox, iar accesoriile fie din inox, fie teflon. Printre accesoriile din dotare, se numara telul, carligul, pelta de framantare si paleta cu lamele din silicon. Mai mult decat atat, aparatul dispune si de buton de iluminat cu LED in timpul functionarii.

Totodata, am remarcat si design-ul produsului care este unul modern, cu finisaje atent realizate ce se integreaza perfect in orice decor. In partea din fata, regasim si panoul de control ce ne permite pornirea aparatului si reglarea vitezelor. Dimensiunile produsului sunt de 37 cm lungime, 17 cm latime si 29 cm inaltime, avand o greutate de 5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Mixerul cu bol Biovita MB-1300PRO poate fi, fara indoiala, o achizitie reusita, ce iti va simplifica munca si iti va prelua o buna parte din sarcinile culinare. Clientii a caror numar nu este deloc mic sunt foarte incantati de acest produs si declara ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile sale. L-au folosit pentru prepararea diverselor tipuri de continut de la creme, maioneze pana la aluaturi. Este usor de folosit, intretinerea nu este complicata, iar aparatul arata foarte bine. In opinia lor, a fost o alegere corecta a carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt : Biovita MB-1300PRO

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • 6 trepte de putere + Pulse
  • Sistem de siguranta si sistem anti alunecare
  • Accesorii utle din inox si teflon

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *