Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Hurricane Floating Mop este un mop cu acumulator prevazuta cu rotatie dubla ce functioneaza fara fir, economisind astfel timp si energie pentru o curatare mai usoara a podelelor dure. Poate curata si lsutrui cu pana la 100 de rotatii pe  minut, usurandu-va astfel munca.

Mopul Hurricane Floating Mop este potrivit pentru orice fel de pardoseli precum gresie, parchet, linoleum si asa mai departe, curatand excelent chiar si suprafete mai delicate cum sunt peretii de dus, cazile sau ferestrele. Este un dispozitiv multifunctional pe care il puteti folosi atat pe verticala, cat si pe orizontala. Totodata, design-ul ingust va ajuta sa patrundeti si in zona greu accesibile. Este usor de folosit si de manevrat chiar si cu o singura mana.

Datorita capetelor duble ale mopului, mopul este de doua ori mai puternic curand cu panala 100 de rotatii pe minut. In plus, capetele din microfibre se pot refolosi, oferind posibilitatea de a le spala in  masina de spalat rufe. Ceea ce trebuie sa faceti este doar sa pulverizati apa de la robinet sau dezinfectant pe capetele din microfibra si sa va apucati treaba.

Aparatul este alimentat de un motor puternic si baterie reincarcabila litiu-ion ce ofera o autonomie de pana la 90 de minute, pentru a putea curata toate camerele din locuinta. Capul rotativ reuseste sa curete si zonele din jurul obiectelor de diferite forme sau chiar zonele de sub mobilier. In plus, il puteti folosi pe verticala pentru a curata chiar si scarile sau plintele prafuite.

Dimenisunile produsului sunt de 31 x 15 x 123 c, iar dimensiunile tijelor de extensie 2 x 30 cm si 1 x 34 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 1.8 metri.

Produsul vine la pachet cu doua capete de lustruire, doua capete de frecare si doua capete de curatare din microfibra ce va vor ajuta sa curatati eficient intreaga locuinta.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Mopul Hurricane Floating Mop este un dispozitiv foarte practic si util in orice locuinta, care va poate simplifica munca pentru a curata mai usor podelele si chiar si zonele mai greu accesibile. Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca isi face treaba foarte bine, timp in care este si foarte usor de folosit, respectiv de manevrat. Este mult mai practic decat un mop clasic, ofera o flexibilitate excelenta si poate fi la indemana oricui. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Mopul Hurricane Floating Mop

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Autonomie de 90 de minute
  • Usor de manevrat
  • Rotatie dubla
  • Poate fi folosit pe verticala sau pe orizontala

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *