Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch Athlet BCH6ZOO este un aspirator vertical pregatit sa iti simplifice munca si sa aspire chiar si cele mai fine particule de praf. Este intr-adevar un produs de inalta calitate, care isi face treaba eficient indiferent de situatie.

Aspiratorul Bosch Athlet BCH6ZOO a fost special gandit pentru a face fata cu brio chiar si in locuintele unde exista animale de companie. Neavand fir, deci nu va depinde de o sursa de alimentrare, asa ca va fi foarte usor de manevrat si de mutat in toata locuinta. Cu ajutorul duzei speciale ProAnimal vei reusi sa indepartezi parul lasat de animale de pe suprafat tuturor tipurilor de pardoseli.

Tehnologia SensorBagless contribuie la putere mare de aspirare, ceea ce iti va simplifica realmente munca. In plus, tehnologia litiu-ion ce presupune existenta acumulatorilor reincarcabili, va asigura o buna durabilitate si o durata de functionare mai mare, de pana la 60 de minute. Totul depinde de modul in care este utilizat aparatul, in specia, treapta de putere folosita. Totodata, durata mare de viata a aparatului este asigurata de motorul LongLife din dotare.

De asemenea, aparatul nu dispune de sac, ci acesta a fost inlocuit de un recipient cu un volum de 0.9 litri. Dupa fiecare utilizare, acesta va fi golit foarte simplu, doar detasandu-l si aruncand murdaria direct in cosul de gunoi, dupa care il vei asambla la loc.

Aparatul dispune de trei trepte pe care le vei folosi in felul urmator: pentru suprafete mai usor de curatat vei folosi treapta 1, pentru sarcini de curatare normale si duritate medie treapta 2, iar pentru sarcini de curatare mai dificile treapta turbo.

Cand trebuie curatat filtrul? In momentul in care pe display-ul LED din dotarea aparatului, vei fi semnalizat.

In doar 3 ore, acumulatorul va fi incarcat intr-o proportie de 80%, iar in 6 ore 100%.

Aspiratorul este prevazut cu un design deosebit si foarte elegant, carcasa fiind de culoare rosie. Manerul din dotare este extrem de confortabil si flexibil, permitand o buna manevrare. Dimensiunile aparatului sunt de 28.5 cm latime, 116 cm inaltime si 18.5 cm adancime, avand o greutate de 4.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch Athlet BCH6ZOO este, cu siguranta, un produs deosebit, ce depaseste cu mult media gamei din punct de vedere calitativ si chiar daca pretul de achizitie nu este tocmai la indemana oricui, va asigur ca merita pana la ultimul banut, iar daca aveti posibilitatea de a il achizitiona, vi-l recomand cu toata increderea. Clientii pot confirma acest lucru, iar mai mult decat atat, decara ca isi face treaba ireprosabil, este foarte puternic si chiar aspira de la cele mai fine particule de praf, pana la parul de animale si multe alte resturi chiar si de pe covoarele cu peri lungi. Accesoriile din dotare sunt diversificate si foarte bine gandite, iar aparatul asigura o flexibilitate ridicata. In plus, considera raportul calitate/pret a fi unul foarte corect.

 

Pareri pe scurt: Bosch Athlet BCH6ZOO

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere mare
  • Manevrare usoara si flexibilitate
  • Fara sac
  • Duza speciala pentru parul de animale

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *