Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Digital Vtech BM4700 este un aparat foarte util pentru parinti, mai ales pentru cei care au un bebelus destul de mic si este necesara supravegherea permanenta a acestuia. Nu este usor sa te descurci singur, insa cand ai la indemana aparatele potrivite, lucrurile se pot simplifica.

Vtech este un brand american ce ofera o gama foarte variata de produse destinate bebelusilor si copiilor. Produsul in discutie vine cu ceva in plus ai nume o a doua lentila ce permite panoramarea imaginii prin inclinarea lentilei pana la 170 de grade.

Videofonul Digital Vtech BM4700 are o raza de actiune de pan ala 300 metri fiind ideal atat pentru apartamente, cat si pentru o casa. Unitatea parentala este portabila, putand fi purtata oriunde cu tine in locuinta. Aparatul nu doar capteaza imagini, ci se si poate comunica in ambele directii cu el, permitand astfel linistirea celui mic de la distanta, pana vei ajunge in camera sa. Deopotriva, reuseste sa masoare si afiseze temperatura din camera celui mic.

Aparatul prezinta un mod eco de functionare care se refera doar la inregistrarea audio, fara functia video, conservand astfel bateria.

Display-ul are o diagonala de 4.3 inch si afiseaza imagini clare cu cel mic. Poate fi fixata cu usurinta si in perete, iar pentru ca dispune de unghi de inclinare de 170 de grade, poti obtine chiar si imagini panoramice. Desigur, poti da zoom atunci cand doresti sa il vezi de aproape pe cel mic.

Un alt avantaj ar fi faptul ca poti supraveghea copilul chiar si pe timpul noptii. Imaginile inregistrate sunt suficient de clare. In plus, aparatul poate rula 5 cantece de leagan si 4 sunete din natura.

In momentul in care baterie incepe sa se descarce, veti fi atentionati prin intermediul display-ului. Aparatul poate fi folosit si conectat la priza, iar alimentatorul este inclus in pachet, precum si o baterie Li-Ion.

Concluzii si Pareri de la clienti

Digital Vtech BM4700 este un aparat foarte util in orice locuinta unde exista copii mici care au nevoie de supraveghere permanenta. Clientii actuali sustin ca acest aparat le-a fost mereu la indemana si i-a ajutat foarte mult sa isi face treburile casnice in timp ce bebelusul se odihnea. Totodata, acestia au declarat ca autonomia este una destul de buna, iar imaginile afisate atat ziua, cat si noaptea sunt foarte clare. De asemenea, si pe partea de sunet sta foarte bine, motiv pentru care sunt multumiti de el si il recomanda. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

 

Pareri pe scurt: Digital Vtech BM4700

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Imagini clare atat ziua, cat si noaptea
  • Sunet bun
  • Semnal bun
  • Imagini la 170 de grade

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *