Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

ZENKABEAT K18 este casca wireless prevazuta cu tehnologia Bluetooth 5.0, o solutie mult mai practica in comparatie cu varianta castilor clasice cu fir. O puteti folosi oriunde va aflati, in masina sau pe strada, reusind sa elimine zgomotul ambiental si sa ofere o calitate buna a sunetului.

Cu ajutorul castii wireless ZENKABEAT K18, va puteti elibera mainile si veti putea folosi casca in timp ce conduceti, in timp ce faceti curatenie, gatiti sau lucrati. Practic, va asigura flexibilitatea de care aveti nevoie pentru a face mai multe lucruri simultan. Se poate conecta prin Bluetooth la toate dispozitivele de la laptop, tableta pana la smartphone fie ca vorbim despre Android sau iOS.

Avand la baza tehnologia de reducere a zgomotului ambiental CVC8.0 si fiind proiectata cu un design foarte ergonomic, aceasta casca asigura un nivel de confort ridicat. Cele trei elemente intra-auriculare moi de imensiuni diferite fac ca dispozitivul sa poata fi fixat foarte bine la nivelul urechii.

Casca poate fi utilizata in anmbele urechi si este foarte usoara, avand o greutate de doar 17 grame. Fiind prevazuta cu un carlig pentru urechi ce permite rotirea pana la 180 de grade si un brat pivotant care poate fi rotit la 200 de grade, casca se fixeaza foarte usor la nivelul urechii. De asemenea, include si un sistem avansat de protectie impotriva transpiratiei si ploii.

Are nevoie de doar o ora si jumatate pentru incarcare completa si poate ofera o autonomei de pana la 16 ore pentru vorbit continuu la telefon, respectiv 18 ore de redare continua a muzicii.

Casca ZENKABEAT K18 este foarte usor de folosit si de conectat. Este prevazuta cu tehnologia Bluetooth 5.0 si microfon dual, oferind o claritate foarte buna a apelurilor si un sunet fidel, experienta fiind excelenta de ambele parti in apelurile telefonice.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Casca wireless ZENKABEAT K18 este un produs foarte bun si rezonabil ca pret ce ofera o experienta placuta. Clientii a caror numar nu este deloc de neglijat sunt foarte incantati de ea si confirma ca este un produs bun. Sustin ca sunetul este foarte clar, bateria extrem de buna, reuseste sa ascunda foarte bine zgomotele de fundal si se fixeaza usor la nivelul urechii. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: ZENKABEAT K18

9.9

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Design

9.8/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Sunet clar
  • Eliminare zgomot ambiental
  • Autonomie buna
  • Incarcare rapida

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *