Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Sunteti in cautarea unor casti wireless cu sunet bun si accesibile ca pret? Castile Zenkabeat ar putea fi o varianta potrivita nevoilor voastre, dar pentru inceput va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Castile Bluetooth Zenkabeat Soundcore Pro Pods permit incarcarea wireless pentru a nu mai fi nevoie sa umblati cu o multime de cabluri dupa voi. Pe de alta parte, sunt prevazute si cu cablu de tip light ce asigura o incarcare cu fir mai rapida, dar si mai stabila. Acestea beneficiaza de un difuzor puternic si chipset de inalta calitate, ceea ce va permite sa ascultati muzica sau sa vorbiti la telefon avand o calitate excelenta a sunetului.

Deschideti capacul carcasei de incarcare si castile vor pori automat, intrand in modul de asociere, dupa care le veti putea ocnecta la dispozitivul dorit. In acelasi timp, tehnologia Bluetooth 5.0 ofera o conectivitate stabila si o transmisie de mare viteza, precum si pierderi reduse de semnal la apelurile telefonice ori atunci cand ascultati muzica.

Mai mult decat atat, aceste casti ofera o autonomie de peste 20 de ore. Include microfon incorporat, control volum direct de pe casca, limitare zgomot si incarcare rapida. Acestea sunt foarte confortabile si usor de purtat, avand o greutate de doar 0.11 grame.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Castile wireless Bluetooth Zenkabeat sunt o alegere excelenta ce ofera o calitate buna a sunetului, venind la pachet cu un pret rezonabil. Cumparatorii sunt multumiti de ele si sustin ca s-au dovedit a fi mai bune decat s-ar fi asteptat. Sunetul este foarte clar, modul de anulare a zgomotului este eficient si se conecteaza usor. Le recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Casti wireless Zenkabeat

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incarcare wireless
  • Anulare zgomot
  • Touch Control
  • Autonomie 20 de ore

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *