Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Ai nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea uneltelor de gradina, a mobilierului sau a jucariilor de exterior al celor mici? Ei bine, casuta pentru gradina Keter Factor ar putea fi o alternativa interesanta de luat in considerare, o solutie practica, dar si estetica la care orice utilizator poate apela. In plus, ofera si un design modern, imitand textura si culoarea lemnului natural.

Casuta pentru gradina Keter Factor este prevazuta cu o structura solida ranforsata cu otel oferind astfel un plus de siguranta. Este realizata din materiale de calitate si dispune de usa dubla si fereastra ce permite patrunderea luminii naturale in interior. Totodata, acoperisul atent realizat previne patrunderea ploii ori a zapezii, protejand lucrurile depozitate in interiorul casutei. Podeaua este si ea foarte solida si impiedica accesul rozatoarelor in interior, timp in care protejeaza obiectele depozitate impotriva umezelii.

Este foarte usor de montat aceasta casuta si ofera o buna rezistenta in timp, chiar si la actiunea razelor UV sau la factorii atmosferici. Nu rugineste, nu se exfoliaza si nici nu putrezeste in timp. In plus, beneficiaza de pereti dubli ceea ce ii sporeste rezistenta, dar si balamale metalice. Acoperisul acesteia are capacitatea de a sustine pan ala 75 kg zapada/mA². Mai mult decat atat, poate fi curata si intretinuta foarte usor, este incapatoare si chiar puteti depozita destul de multe lucruri in interiorul sau.

Montajul nu necesita ustensile speciale, trebuie doar sa urmariti instructiunile cu care aceasta vine la pachet. In principiu, pentru a o instala este nevoie de doua persoane, iar suprafata pe care va fi montata trebuie sa fie perfect plana. Pentru o organizare cat ma buna, puteti monta rfturile interioare, iar in functie de situatie, poate fi chiar si incuiata cu lacatul. Acesta, insa, nu vine la pachet cu produsul, ci trebuie achizitionat separat.

Pentru curatarea casutei este nevoie de apa sau de un furtun, iar murdaria si praful vor fi numaidecat indepartate. Dimensiunile casutei Keter Factor sunt de 256.5 cm latime, 182 cm lungime si 243 cm inaltime, avand o greutate de 128.5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Casuta pentru gradina Keter Factor este o solutie excelenta pentru depozitarea obiectelor de gradina si nu numai, care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare, consitituind o alternativa din ce in ce mai populara in randu persoanelor care locuiesc la casa. Cumparatorii sunt multumiti de acest produs si sustin ca este destul de spatios, bine organizat si considera ca se integreaza usor in orice gradina. Recomanda casuta mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Keter Factor

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Bine organizata
  • Pereti dubli, ferestre
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *