Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Daca esti in cautarea unui frigider care sa ofere un spatiu de stocare foarte mare, atunci cel mai potrivit ar fi sa te orientezi catre unul de tip side by side. In general, un astfel de aparat frigorific ofera o capacitate ultra-generoasa in care poti depozita o cantitate considerabila de alimente, iar pe de alta parte, este si foarte bine organizat. Este format dintr-o parte reprezentata de frigider si cealalta jumatate unde gasim congelatorul. Sigur ca pe piata exista foarte multe variante de side by side care mai de care mai interesante, insa este esential sa cunoasteti cateva aspecte generale, pentru a putea face o alegere corecta, in concordanta cu nevoile voastre. Prin urmare, va propunem sa urmariti cu atentie acest material, iar la final, va vom prezenta top 10 cele mai bune frigidere side by side ale momentului.

Capacitatea si organizare interioara

Capacitatea pe care side by side-ul o pune la dispozitie, poate varia de la un model la altul. Aceasta difera si in functie de modul in care este organizat spatiul de depozitare. Exista variante de produse care au frigiderul si congelatorul organizate similar, insa exista si modele care ofera un spatiu ceva mai ingust la nivelul congelatorului, decat la nivelul frigiderului.

Acest aspect depinde foarte  mult de preferintele utilizatorului si de ceea ce doreste sa depoziteze atat in frigider, cat si in congelator. De exemplu, daca optati pentru o varianta cu un congelator mai ingust, atunci este posibil ca o cutie de pizza sa nu incape in congelator.

Modul in care este impartita capacitatea side by side-ului intre congelator si frigider trebuie analizata in perspectiva luand in considerare nevoile voastre si ce gen de alimente obisnuiti sa depozitati cel mai des in congelator.

De asemenea, atat cavitatea interioara a aparului, cat si usile acestora sunt, de regula, bine organizate, pentru a putea depozita eficient cat mai multe alimente, recipiente, borcane si asa mai departe. Aici joaca un rol important si accesoriile cu care aparatul vine la pachet, iar in functie de nevoi, puteti avea in vedere sa dispuna de suport pentru, suport pentru sticle si asa mai departe. In plus, daca va beneficia de dispenser pentru apa, atunci pe partea interioara a usii, veti regasi si rezervorul ce va trebui alimentat constant cu apa proaspata.

Dimensiuni side by side

Este un lucru cunoscut faptul ca side by side-ul este o varianta voluminoasa de frigider, ca atare, trebuie sa va asigurati ca dimensiunile acestuia corespund cu dimensiunile locului unde doriti sa il amplasati. Trebuie intai sa va asigurati de spatiul de care dispuneti pentru a va putea orienta catre modelul potrivit si din acest punct de vedere. Masurati cu atentie inaltimea, latime si adancimea si verificati acest aspect si in specificatiile produsului.

De asemenea, atunci cand masurati spatiul de care dispuneti, aveti in vedere sa fie suficient loc si pentru usile aparatului atunci cand se vor deschide. In plus, ar fi bine sa nu uitati de cei cativa cm de spatiu liber care trebuie sa existe in jurul frigiderului.

Functii si Sisteme

Un produs performant va oferi o gama variata de functii care sa asigure o functionare optima si siguranta alimentelor depozitate. In primul rand, verificati daca side by side-ul de care sunteti interesati dispune de functia No Frost, ce previne formarea ghetii la nivelul peretilor interiori ai aparatului, dar si pe suprafata alimentelor. In plus, avand aceasta functie, nu va mai fi nevoie sa dezghetati periodic aparatul. Tot din gama functiilor must have amintim si de termostatul reglabil ce permite selectarea cu exactitate a temperaturii interioare atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului.

Functia de avertizare usa deschisa va atentioneaza in momentul in care usa nu a fost inchisa corespunzator sau daca ati tinut prea mult usa deschisa, iar alimentele din interior pot fi in pericol din cauza temperaturii nepotrivite. In acelasi timp, functia de vacanta asigura un sistem de functionare mai economic, instalandu-se o temperatura de repaus, insa singura conditia ar fi aceea ca in timpul activarii acestei functii sa nu umblati la aparat.

Filtrul anti-miros este si el eficient pentru a preveni aparitia mirosurilor neplacute in timpul ventilatiei, iar garnitura anitbacteriana a usii va asigura mai multa siguranta si igiena alimentelor.

Sistemul de iluminare LED este, deopotriva, foarte util si ar putea fi nelipsit, oferindu-va o mai buna vizibilitate asupra interiorului.

In plus, cele mai moderne alternative, beneficiaza si de mini bar, ceea ce presupune accesul la sticlele depozitate in minibarul frigiderului fara a mai deschide usa. Mai mult decat atat, cele mai performante, dar si costisitoare variante sunt prevazute cu suport pentru rama digital sau chiar televizor incorporat.

Cel mai bun frigider side by side 2022

LG GSX961MCVZ1. Side by side LG GSX961MCVZ

 • Capacitate de 601 litri
 • Clasa A++
 • Full No Frost, Door Cooling, alarma usa, blocare acces copii, contol temperatura, racire/congelare express, linear cooling, dispenser apa
Vezi detalii si pret

 

 

 

Bosch KAD93VIFP2. Side by Side Bosch KAD93VIFP

 • Capacitate de 533 litri
 • Clasa A+
 • No frost, Super Cooking, Fresh Sense, MultiAirFlow, dispenser apa, Vario zona, Fresh sense, Multibox, Intelligent Inverter Technology
Vezi detalii si pret

 

 

 

Daewoo MRFS-26D2TI3. Side by side Daewoo MRFS-26D2TI

 • Capacitate de 639 litri
 • Clasa A+
 • No Frost, dispenser apa/gheata, Multi Air Flow, Smart Cool Air, Fresh zone, compartiment fructe si legume, Digital Smart control
Vezi detalii si pret

 

 

 

Samsung RS68N8321S9/EF4. Side by side Samsung RS68N8321S9/EF

 • Capacitate de 617 litri
 • Clasa A++
 • Full No frost, Twin Cooling, Compresor Invertor, Dispenser apa, alarma usa deschisa, blocare acces copii, mod vacanta
Vezi detalii si pret

 

 

 

LG GSL471ICEZ5. Side by side LG GSL471ICEZ

 • Capacitate de 601 litri
 • Clasa A++
 • No Frost, dozator apa/gheata, Compresor Inverter Linear, Smart Diagnosis, Wifi, 7 senzori digital RT, Flux de aer multidirectional, alarma usa deschisa, functie gheata zdrobita, racire expres
Vezi detalii si pret

 

 

 

Electrolux EAL6240AOU6. Side by side Electrolux EAL6240AOU

 • Capacitate de 577 litri
 • Clasa A+
 • Intelligent No Frost, Action Freeze, Action Cool, alarma usa deschisa, Twin Tech, control tactil, iluminare LED
Vezi detalii si pret

 

 

 

Samsung RS50N3513SA/EO7. Side by side Samsung RS50N3513SA/EO

 • Capacitate de 501 litri
 • Clasa A+
 • Full No Frost, compresor Digital Invertor, dispenser, mod vacanta, blocare acces copii, conectare la reteaua cu apa
Vezi detalii si pret

 

 

 

Samsung RS54N3003SA/EO8. Side by side Samsung RS54N3003SA/EO

 • Capacitate de 535 litri
 • Clasa A+
 • Full No Frost, Compresor digital Invertor, MultiFlow, compartiment fructe si legume, mod vacanta
Vezi detalii si pret

 

 

 

Daewoo FRN-Q29DCV9. Side by side Daewoo FRN-Q29DCV

 • Capacitate de 512 litri
 • Clasa A+
 • No Frost, dispenser apa, Power off, Mod eco, avertizare temperatura ridicata, compartiment fructe si legume
Vezi detalii si pret

 

 

 

Daewoo MFRS-T30H310. Side by side Daewoo MFRS-T30H3

 • Capacitate de 818 litri
 • Clasa A+
 • Perfect No Frost, Home Bar, Multi Air Flow, compartiment fructe si legume, Dairy Pocket, Digital Smart control
Vezi detalii si pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.