Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Kring Madalina este un model de bucatarie elegant care poate fi integrata excelenta in bucatarii moderne. Ofera un decor intim si confortabil, fiind foarte bine organizata. Poate fi o alternativa excelenta pentru un buget mai mic, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

Setul Kring Madalina este format din doua corpuri inferioare, patru corpuri superioara si masca de chiuveta si este fabricat din PAL termorezistnet de 28 mm, PAL meltaminat de 16 cm si folie cant ABS 0.4. Totodata, prezinta accesorii metalice, picioare din plastic si piston pneumatic la usa hotei.

Lungimea totala a partii de sus este de 240 cm, iar lungimea partii de jos de 180 cm.

Constructia acestui tip de mobilier este una bine gandita, ofera suficient de spatiu de depozitare, fiind foarte bine organizata. Materialele sunt destul de solide, se monteaza foarte usor si se intretine destul de simplu.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bucataria Kring Madalina este un model elegant, excelent pentru apartamente moderne si totusi accesibila oricarui buget. Cumparatorii s-au aratat incantati de ea si sustin ca au facut o alegere inspirata pentru nevoile lor. Apreciaza aspectul aratos, faptul ca au asamblat-o extrem de usor, iar interiorul este foarte bine organizat si destul de spatios. In plus, sustin ca zonele lucioase se intretin usor si nu au ce sa ii reprosesze. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Kring Madalina

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.3/10

Design

9.3/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Bine organizata
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *