Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Clean Air Optima CA 704 este un dezumidificator casnic foarte bun, ce poate fi folosit si in incaperi mai spatioase reusind sa elimine rapid si eficient umezeala din locuinta, oferind un aer mai curat si un mediu mai sanatos. Totodata, este un aparat 2 in 1 care nu doar elimina umiditatea, ci reuseste sa si purifice aerul, indeplinind cu succes si rolul de purificator.

Dezumidificatorul Clean Air Optima CA 704 beneficiaza de o constructie compacta, asigurand o buna manevrare si un transport facil dintr-un loc in altul. Buna portabilitate se datoreaza celor patru roti din dotare, dar si manerului ergonomic. In plus, beneficiaza de o carcasa alba, destul de simpla, fara detalii care sa iasa in evidenta.

In zona superioara, regasim panoul de control prevazut cu display LED unde vom putea gasi informatii referitoare la temperatura, precum si la nivelul de umiditate relativa. Panoul de control prezinta 9 taste senzitive ce permit reglarea oscilatiei la 90 de grade, la 45 de grade sau mentinerea fixa la 45 de grade ori 90 de grade. Functia de directie de suflare a aerului poate fi si ea ajustata in functie de nivelul dorit. In plus, puteti activa functia UV din sistemul de filtrare, functia de ionizare sau puteti regla viteza de rotatie a ventilatorului ce dispune de trei trepte de ventilare 95, 105 sau 120 mc/h, fiind semnalizata prin intermediul a trei diode luminescente. De asemenea, ultima treapta de ventilare poate fi utilizata pentru uscarea rufelor. Sistemul de functionare automat face posibila ajustarea in mod auhtomat a umiditatii din camera in functie de umiditatea existenta, precum si in functie de temperatura. Indicatorul Thank Full arata nivelul condensului din rezervor, astfel incat sa puteti vedea cand necesita golit. Indicatorul filter ne avertizeaza in momentul in care filtrul s-a imbacsit si trebuie curatat.

Clean Air Optima CA 704 display

Rezervorul aparatul beneficiaza de o capacitate destul de mare, de 4 litri. Atunci cand acesta se umple de condens, aparatul se deconecteaza automat, deci, nu va trebui supravegheat continuu. Mai muilt decat atat, dispune si de functie de siguranta pentru copii, ce va putea fi activata apasand in mod repetat butonul cu sageata in jos.

Insa, daca aveti nevoie ca aparatul sa functioneze continuu fara intreruperi, atunci trebuie sa stiti ca puteti conecta un furtun de 1/2 toli direct la canalizare pentru a elimina condensul.

Aparatul Clean Air Optima CA 704 face parted in gama Konfort si beneficaiza de o functie suplimentara care presupune lumina LED colorata: Led-ul portocaliu indica umiditatea scazuta sub 56%, LEd-ul verde indica faptul ca umiditatea este in parametrii optimi, pana la 63%, iar LED-ul rosu indica momentul in care umiditatea este prea mare, de peste 80%.

Clean Air Optima CA 704 led-uri

Functia de uscare rufe este o functie extrem de utila, mai ales, in sezonul rece, ajutand la uscarea rufelor in doar cateva ore. Totodata, atunci cand folositi aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici, o functie foarte importanta este cea de dezghetare automata, care se activeaza in momentul in care este detectata gheata pe aripioarele ventilatorului.

Modul de functionare al aparatului este urmatorul: aerul din camera este captat cu ajtuorul ventilatorului amplasat in dezumidifcator si este trecut peste un radiator cu aripioare ce are o temperatura redusa. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, care la randul sau va raci aerul care circula prin exteriorul radiatorului, producandu-se astfel fenomenul de condens. Aerul eliberat va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Aparatul prezinta higrostat reglabil ce permite pornirea automata a aparatului atunci cand nivelul umiditate din incapere creste peste valoarea setata. Dupa ce nivelul dorit a fost atins, se deconecteaza automat.

Se recomanda folosirea dezumidificatorului Clean Air Optima CA 704 in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5-35 de grade Celsius cu domeniul de functionare in spatii cu umiditatea de 35-80% u.r.

Instalatia dispune de un pre-filtru tip HEPA ce ajuta la purificarea aerului, elimina eficient particulele de praf, polen ori par de animale. Mai mult decat atat, prezinta si filtru de carbon care are rolul de a neutraliza fumul, substantele chimice, gazele, dar si mirosurile neplacute. A treia bariera de igienizare a aerului consta in lampa UV ce are o lungime de unda de 245 metri avand rolul de a elimina microorganismele cum ar fi germenii, virusurile, mucegaiul si asa mai departe. Lampa UV nu trebuie inlocuita avand o durata de functionare nedeterminata. Mai mult decat atat, ionizatorul din dotare are o capacitate mai mare de 3.000.000 ioni negativi pe cmc ce are rolul de a neutraliuza chiar si substantele nocive.

Clean Air Optima CA 704 sistem filtrare

Clean Air Optima CA 704 ofera o capacitate maxima de dezumidificare de 10 litri pe zi, putand normaliza suprafata unei incaperi de pana la 40 mp. In plus, este un model foarte silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 39 dB.

Agentul frigorific utilizat este R134a si face parte din grupa glimerilor, putand rula la temperaturi si presiuni ridicate, fara sa fie necesar un compresor cu capacitate mare. Este recomandata punerea in functiune a aparatului in cel mult 24 de ore de la primire, pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca nu luati in considerare acest aspect, riscati sa defectati compresorul, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Dimensiunile aparatului sunt de 38 cm lungime, 19.5 cm latime si 58 cm inaltime, avand o greutate de 14 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Clean Air Optima CA 704 este un aparat foarte bun, capabil sa asigure o purificare eficienta a aerului, timp in care elimina rapid umezeala din locuinta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest produs si sustin ca isi face treaba excelent. Confirma faptul ca elimina foarte rapid umezeala din locuinta, este usor de setat si il recomanda inclusiv persoanelor care sufera de diverse alergii. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este de departe excelent.

Recenzii pe scurt: Clean Air Optima CA 704

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie de purificare
  • Sistem de filtrare performant
  • Timer, dezghetare automata, deconectare automata, oscilatie, Lampa UV
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *