Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Meaco DD8L Zambezi este un dezumidificator casnic foarte bun, ce reuseste sa elimine eficient umezeala din aer, oferind un aer mai curat si un mediu mai sanatos. Poate fi o alegere inspirata, insa inainte de a lua orice decizie va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Dezumidificatorul Meaco DD8L Zambezi poate fi folosit in orice fel de incapere de la dormitoare, living-uri, bai pana la pivnite, birour, sali de fitness si asa mai departe. In partea superioara, se afla panoul de control ce permite monitorizarea umiditatii relative din camera, dar si reglarea nivelului pe care dorim sa il atingem sau activarea functiilor din dotare. Aparatul presupune un mod de functionare foarte sigur, beneficiind de functia de deconectare automata, precum si cea de dezghetare automata. Functia de deconectare automata presupune deconectarea in mod automat a aparatul in momentul in care recipientul de colectare a condensului s-a umplut. Functia de dezghetare automata se activeaza atunci cand este detectata gheata pe aripioarele ventilatorului, fiind ideala atunci cand folosim aparatul in incaperi cu temperaturi mai mici de 12 grade Celsius.

Meaco DD8L Zambezi panou control

Functia de  uscare rufe este foarte utila, mai ales, in sezonul rece, ajutand la uscarea in doar cateva ore a hainelor.

Meaco DD8L Zambezi functioneaza astfel: aerul din incapere este absorbit cu ajutorul ventilatorului aflat in aparat, fiind trecut peste un radiator cu aripioare ce prezinta temperaturi scazute. Agentul frigorific cu temperaturi scazute care circula prin serpentina radiatorului, va raci aerul suflat in exteriorul radiatorului, producandu-se astfel fenomenul de condens. Apa va fi adunata intr-un recipient cu capacitatea de 3 litri. Aerul eliberat ulterior va avea o temperatura cu 1-2 grade Celsius mai mare.

Pentru a nu se mai deconecta automat aparatul si pentru a functiona continuu, trebuie sa stiti ca exista posibilitatea de a conecta un furtun de 1/2 toli care va putea elimina condensul direct in canalizare. In plus, pentru buna igienizare a rezervorului, recomandam extragerea periodica a acestuia si igienizarea cu apa fierbinte.

Dezumidificatorul Meaco DD8L Zambezi prezinta o capacitate maxima de dezumidificare de 12 litri pe zi, debitul aerului atingand pana la 150 mc/h. Totodata, beneficiaza de higrostat reglabil, ce permite controlarea permanenta a umiditatii din aer. Odata depasita valoarea dorita, aparatul va porni automat, iar dupa ce aceasta a fost atinsa, se va deconecta automat.

Referitor la consumul energetic, pe ora aparatul inregistreaza cel mult 600 W. Modelul analizat este potrivit pentru incaperi cu suprafata de maxim 25 mp. De asemenea, nivelul de zgomot produs nu depaseste 54 dB. In plus, beneficiaza de functie de ionizare ce permite eliminarea prafului, bacteriilor, microbilor, sporilor de mucegai, dar si mirosurilor neplacute din incapere.

Este recomandata utilizara aparatului in incpaeri cu temperaturi cuprinse intre 1 si 40 de grade Celsius cu domeniul de functionare intre 35-100% u.r. Agentul frigorific utilizat este R134a si face parte din grupa glimerilor, putand rula la temperaturi si presiuni ridicate fara sa fie nevoie de compresor cu capacitate mare.

De asemenea, recomandam ca in maxim 24 de ore de cand primiti aparatul sa il porniti pentru a permite agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. In cazul in care nu faceti acest lucru riscati sa degradati compresorul, iar producatorii nu ofera garantie in aceasta situatie.

Dimensiunile aparatului sunt de 35.8 cm lungime, 20 cm latime si 54.8 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Meaco DD8L Zambezi este un dezumidificator foarte bun, ce asigura un nivel de umiditate optim, timp in care va purifica aerul. Clientii actuali sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca este extrem de eficient. Sunt incantati de existenta funcitie  de ionizare, precum si de cea de uscare a rufelor. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Meaco DD8L Zambezi

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie uscare rufe, Ionizare, Timer
  • Deconectare automata, dezghetare automata
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *