Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Concept Furios Home & Pet VP5150 este un aspirator fara sac puternic si eficient potrivit si pentru locuinte in care exista animale de companie sau copii mici. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul acestui material.

Aspiratorul fara sac Concept Furios Home & Pet VP5150 prezinta o putere de 800 W, oferind o buna putere de aspirare pentru a curata eficient orice tip de suprafete. Sistemul ciclonic ce consta in forta centrifuga care actioneaza asupra impuritatilor in timpul rotatiei aerului evacuat si a centrifugarii lui ulterior sporeste performantele acestuia indepartand mai usor murdaria.

Aparatul este dotat cu filtru HEPA 13 care are capacitatea de a retine chiar si cele mai fine particule de praf, poluare, alergeni asigurand un aer mai curat, ceea ce il face ideal pentru persoane care sufera de alergii sau care se confrunta cu astm.

Sacul clasic a fost inlocuit cu un recipient mult mai practic, ce pune la dispozitie o capacitate de 2 litri. Acesta se detaseaza foarte usor pentru a arunca murdaria direct in cosul de gunoi.

In acelasi timp, este prevazut si cu accesorii utile care sporesc eficienta produsului, printre acestea numarandu-se duza universala pentru pardoseli ce aspira eficient covoarele, mochetele presurile si mobilierul tapitat, iar daca comutati clapa si scoateti periile puteti curata chiar si podelele dure. Duza pentru parchet ajuta la curatarea delicata a parchetului fara a il deteriora, peria turbo indeparteaza fiecare fir de par de pe mobilierul tapitat si zonele greu accesibile periei mari, iar duza cu fante ajuta la curatarea locurilor stramte.

Cablul de alimentare prezinta o lungime de 6 metri, astfel ca raza de actiune ajunge la 9 metri.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept Furios Home & Pet VP5150 este o alternativa inspirata de aspirator fara sac, ce ofera o putere buna de aspirare indepartand eficient chiar si parul de la animalele de companie care poate acapara cu usurinta casa. Cumparatorii sustin ca este un produs foarte reusit ce asigura performante bune, apreciind puterea mare de aspirare, dar si gama variata de accesorii bine gandite ce sporesc performantele si imbunatatesc flexibilitatea. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Concept Furios Home & Pet VP5150

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere buna de aspirare
  • Gama variata de accesorii utile
  • Sistem ciclonic
  • Filtru HEPA

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *