Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Concept VP4150 este un aspirator vertical 2 in 1 foarte practic si util in orice locuinta care iti poate simplifica munca, iar curatenia casei se va desfasura mai rapid. Ofera o flexibilitate foarte buna, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Aspiratorul vertical 2 in 1 Concept VP4150 este un model fara fir, dar care ofera o autonomie suficient de mare, de 50 de minute, ce reuseste sa termin la timp curatenia in toata casa. Este prevazut cu motor DC de calitate buna oferind o putere de aspirare excelenta. Unitatea portabila se poate detasa usor, astfel, numaidecat il puteti transforma si in aspirator de mana pentru a curata mai usor zone precum mobilier, tapiterii, rafturi, setare sau chiar masina. Prezinta un design elegant alb-argintiu si este prevazut cu lumina LED pe maner.

Modelul in discutie este prevazut cu doua trepte de putere – mare si eco pe care le veti adapta inf uncite de necesitate. Totodata, beneficiaza de sistem de filtrare HEPA 11 care are capacitatea de a retine bacteriile si particulele nocive din aer, asigurand un mediu mai curat si mai sanatos.

Peria motorizata este ideala pentru orice tip de covor si va ajuta sa curatati mai bine murdaria sau chiar blana animalelor. In plus, intretinerea acestei perii este foarte simpla, trebuie doar sa o dezasamblati, sa o curatati si sa o reasamblati.

Murdaria este colectata intr-un recipient foarte practic ce pune la dispozitie o capacitate de 0.5 litri. Pentru curatarea sa trebuie doar sa il detasati si sa aruncati murdaria colectata.

Totodata, aspiratorul vine la pachet si cu accesoriu pentru spatii inguste ceea ce il face foarte practic fiiindca in acest fel veti putea aduna firimiturile de pe masa si nu numai.

Dimensiunile aspiratorului vertical Concept sunt de 20 cm adancime, 28 cm latime si 60 cm inaltime, avand o greutate de 3.6 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept VP4150 este un produs foarte bun, confortabil de utilizat care optimizeaza curatenia casei foarte usor. Cumparatorii sunt extrem de incantati de el si sustin ca este un real ajutor. Multi dintre ei au copi mici sau animale de companie si pot confirma faptul ca isi face treaba excelent, aspira bine murdaria si lasa podelele si covoarele curate. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Concept VP4150

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare buna
  • Se transforma usor in aspirator de mana
  • Perie turbo, accesoriu spatii inguste
  • Filtru HEPA 11

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *