Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Concept VP4080 este un aspirator vertical foarte bun ce functioneaza pe baza de acumulatori oferind o flexibilitate excelenta, dar si o putere de aspirare buna. Poate fi o solutie excelenta pentru un apartament, dar mai multe detalii vom discuta pe larg in continuare.

Aspiratorul vertical Concept VP4080 este un model ce functioneaza pe baza de acumulatori, punand la dispozitie o autonomie de 40 de minute. Totodata, necesita intre 4 si 6 ore pentru incarcarea completa a bateriei. Murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 350 ml pe care il puteti detasa foarte usor pentru a il curata.

Fiind o varianta ce functioneaza pe baza de acumulatori, aparatl devine foarte flexibil si usor de manevrat, astfel ca nu va veti mai impiedica de fire prin casa sau nu veti mai depinde de o sursa de alimentare. Puteti curata cu usurinta si zoele greu accesibile. Totodata, este dotat cu un filtru lavabil in doua etape care va asigura un aer mai curat.

Aspiratorul a fost echipat cu perie turbo motorizata ideala pentru a indeparta murdaria din orice tip de covor. In plus, va fi foarte apreciata de cei care au copii mici sau animale de companie. Indeparteaza eficient murdaria, timp in care este foarte usor de intretinut pentru a asigura performante constante in timp.

In plus, printre accesoriile cu care vine la pachet se numara si statia de incarcare unde puteti depozita aparatul ori de cate ori nu il folositi. Datorita manerului ce poate fi pliat, ocupa putin spatiu de depozitare.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul vertical Concept VP4080 este un model foarte bun, usor de manevrat si practic in orice locuinta. Clientii sunt incantati de le si sustin ca isi face treaba chiar mai bine decat s-ar fi asteptat. Are putere buna de aspirare, este usor de manevrat datorita greutatii reduse de doar 2.2 kg, dar si a manerului ergonomic, iar curatarea lui este extrem de simpla. Li se pare mai usor de manevrat decat aspiratorul clasic, mai ales, in spatii reduse, motiv pentru care il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Concept VP4080

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Autonomie de 40 de minute
  • Perie motorizata
  • Usor de depozitat
  • Confortabil de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *