Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Concept Car Expert VP5241 poate fi o alegere inspirata in materiede aspiratoare fara sac, ce ofera o putere de aspirare foarte buna, dar si un mod de functionare silentios. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Aspiratorul Concept Car Expert VP5241 ofera o putere de aspirare foarte buna, reusind sa aspire murdaria atat de pe podelele dure, cat si din covoare. Sistemul ciclonic din dotare se refera la forta centrifuga care actioneaza impotriva impuritatilor in timpul rotatiei aerului evacuat si a centrifugarii lor ulterioare in recipientul de colectare. Clasicul sac este inlocuit de un recipient mult mai practic ce ofera o capacitate generoasa de 2.5 litri fiind foarte usor de curatat dupa fiecare aspirare.

Aparatul este prevazut cu filtru HEPA care are capacitatea de a retine particulele nocive, eliberand ulterior un aer mai curat.

Duza AAA este conceputa special pentru a atinge performante foarte bune la aspirare. Astfel, puteti aspira cu ajutorul acesteia covoare, mochete trepte sau mobilier tapitat. Comutand clapeta, veti scoate periile pentru ca accesoriul sa poate fi folosit si pe suprafata podelelor dure.

Duza pentru masina va ajuta sa curatati mai usor masina, zonele dintre scaune si alte locuri greu accesibile. Peria turbo mica va ajuta sa curatati fiecare fir de par de pe mobilierul tapitat si din toate zonele greu accesibile. Duza pentru parchet este potrivita pentru curatarea podelelor dure, avand un design special conceput pentru curatarea delicata, fara sa zgarie sau sa deterioreze nicio suprafata. Totodata, mai dispune si de duza cu fante, duza pentru tapiterie, dar si suport pentru accesorii.

Lungimea cablului de alimentare prezinta o lungime de 6 metri, raza de actiune fiind de 10 metri.

Dimensiunile aspiratorului usnt de 56 cm adancime, 31 cm latime si 31 cm inaltime, avand o greutate de 4.5 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul fara sac Concept Car Expert VP5241 este un model foarte bun, ce aspira eficient orice tip de suprafata, reprezentand o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata fiindca modelul in discutie aspira foarte bine murdaria, este usor de manevrat si neasteptat de silentios. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Concept Car Expert VP5241

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare buna
  • Gama variata de accesorii
  • Filtru HEPA
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *