Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Daikin FTX25J3-RX25K este un model de aparat de aer conditionat foarte modern, ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun. Este prevazut cu functii de ultima generatie, oferind un nivel de confort sporit. In plus, datorita design-ului sau clasic, se va camufla perfect pe un perete alb.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX25J3-RX25K este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU pe modul racire. Pe de alta parte, atinge performatne mult mai mari pemodul incalzire atingand 13500 BTU. Consumul energetic este unul redus, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, fiindca datorita acesteia compresorul poate functiona gradual. Cu alte cuvinte, temperatura setata va fi atinsa mult mai rapid, iar ulterior mentinuta cu un consum minim de resurse. In plus , pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 30-40% comparativ cu un aparat clasic cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu titan-apatit atinge si el standarde ridicate. Acesta are capacitatea de a purifica in totalitate aerul, indepartand particulele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile, alergenii si mirosurile neplacute.

Aparatul paote fi controlat atat prin intermdiul telecomenzii cu infrarosu, cat si prin intermediul smartphone-ului. Cea de-a doua varianta se datoreaza tehnologiei Wi-fi implementate si este necesara conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii. In plus, aparatul poate fi controlat chiar si de la distanta din diverse locuri.

Daikin FTX25J3-RX25K poate fi folosit in orice sezon, intrucat beneficiaza de cele doua functii de baza – racire si incalzire, dar si de alte functii la fel de interesante:

 • Dezumidificare si ventilatie – mentine un climat proaspat prin eliminarea umiditatii excesive, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, conform ultimelor setari facute.
 • Sleep/Night – asigura un nivel de confort ridicat pep timpul noptii, intrucat nu permite oscilatia brusca a temperaturii, iar aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Functia de detectare – detecteaza prezenta si previne suflarea jetului de aer spre corpul celor prezenti in incapere.
 • Autodiagnoza – detecteaza si semnaleaza orice tip de problema aparuta la nivel functional, intrerupand activitatea aparatului. In plus, pe displau va fi afisat un cod pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de ventilare atinge 40 dB, ceea ce inseamna o functionare cat se poate de silentioasa.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daikin FTX25J3-RX25K este un aparat modern, prevazut cu o gama variata de functii si tehnologii capabile sa sporeasca tot confortul casei tale. Clientii sunt foarte multumiti de modul de functionare al acestuia, sustinand ca este extrem de eficient si foarte silentios. Din punctul lor de vedere a fost cea mai buna alternativa si considera raportul calitate/pret excelent.

Recenzii pe scurt: Daikin FTX25J3-RX25K

9.8

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.6/10

Pret

9.6/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functionare silentioasa
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *