Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree U-Crown GWH09UB-K3DNA4F este un aparat de aer conditionat foarte modern, potrivit pentru suprafete mici. Este capabil sa asigure tot confortul de care ai nevoie, dar mai intai te invitam sa afli toate detaliile necesare despre acest produs!

Aparatul de aer conditionat Gree U-Crown GWH09UB-K3DNA4F este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 20 mp. Bineinteles ca suprafata poate varia si in functie de inaltimea camerei si gradul de izolare al acesteia. In plus, este si un aparat foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe  modul incalzire.

Tehnologia pe Inverter detine un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului, intrucat datorita acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile pentru a atinge temperatura dorita mult mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum minim de resurse, iar pe cicluri lungi se pot obtine economii energetice de pana la 40%.

Sistemul de climatizare implementat este unul de inalta performanta ce reuseste sa obtina o purificare  completa a aerului. In acest sens, vor fi retinute  atat particulele de praf, polen si poluare, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, are si efect deodorizant, reimprospatand aerul din incapere.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului nu doar prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, cat si prin intermediul telefonului mobil. A doua varianta implica conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii, astfel ca ulterior, vei putea sa controla aparatul chiar si de la distanta.

Gree U-Crown GWH09UB-K3DNA4F este ideal in orice sezon, avand la baza atat functia de racire si incalzire, cat si alte functii foarte moderne si interesante:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza eliminarea eficienta a umiditatii din aer, in vederea prevenirii aparitiei mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • iFeel – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand in mod constant feedback catre unitatea principala, pentru a mentine temperatura constanta.
 • Dezghetare inteligenta – se activeaza doar in regim de incalzire si se refera la pauze de scurta durata, circa 2-10 minute, in care sa permite decongelarea ghetii formate in unitatea externa.
 • Autodiagnosticare – identifica o eventuala problema aparuta la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va fi afisat un cod pe care il vei putea gasi in manual.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe intervale orare prestabilite in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid, ulterior, acesta reluandu-si ciclul normal de functionare.
 • Sleep/Night mode – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Previne modificarile bruste de temperatura, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.

Referitor la nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta dintre cele 7 din dotare, inregistreaza 41 dB. Este un nivel redus, ce asigura o functionare silentioasa.

Dimensiunile unitatii intene sunt de 86 cm lungime, 30.5 cm latime si 17 cm inaltime, avand o greutate de 11.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 89.9 cm lungime, 59.6 cm latime si 37.8 cm inaltime, avand o greutate de 44.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree U-Crown GWH09UB-K3DNA4F este un aparat de aer conditionat modern, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care, mai mult decat atat, prezinta si un design foarte elegant. Clientii sunt foarte multumiti de modul sau de operare sustinand ca functiile din dotare sunt foarte diversificate si eficeinte, iar modul de  operare este unul silentios. De asemenea, apreciaza la el foarte mult si latura estetic, in ansamblu, fiind de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: Gree U-Crown GWH09UB-K3DNA4F

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret corect
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne si diversificate
 • Design elegant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *