Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Daikin FTX35J3-RX35K este un aparat de aer conditionat modern prevazut cu o gama variata de functii utile, capabile sa iti readuca confortul mult dorit chiar si in sezonul canicular. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare desore acest model.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX35J3-RX35K este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce il face ideal pentru incaperi cu suprafete de pana la 25 mp. In acelasi timp, este un aparat economic fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului, intrucat, gratie acesteia, compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aceasta va fi metninuta cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40%.

Sistemul de climatizare implementat atinge performante remarcabile, reusind o purificare completa a aerului. Astfel, va reusi sa indeparteze eficient particulele de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, are si efect odorizant reimprospatand aerul din incapere.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon, beneficiind atat de functia de racire, cat si de cea de incalzire. In acelasi timp, mai este prevazut cu:

  • Dezumidificare si ventilatie – elimina eficient umezeala excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
  • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
  • Auto restart – presupune reluarea activitatii in mod automat dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
  • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va aparea un cod pe care il poti gasi in manualul de utilizare.
  • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada scurta de timp, pana ce temperatura dorita a fost atinsa, ulterior, acesta reluandu-si activitatea normala.

De asemenea, Daikin FTX35J3-RX35K este un aparat apreciat si datorita modului silentios de functionare, astfel ca pe cea mai puternica treapta inregistreaza numai 41 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77 cm lungime, 28.3 cm latime si 19.8 cm inaltime, avand o greutate de 7 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 27.5 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 28 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daikin FTX35J3-RX35K este un aparat foarte practic si util, care presupune un mod de functionare ireprosabil. Clientii confirma acest lucru si declara ca sunt multumiti de modul in care isi face treaba, fiind un aparat silentios si economic, facand fata conditiilor extreme atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Sunt multumiti de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Daikin FTX35J3-RX35K

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de filtrare performant
  • Functionare silentioasa
  • Economic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *