Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light ACM-09ARWI este un aparat de aer conditionat care se remarca, in primul rand, prin raportul calitate/pret extrem de avantajos. Totodata, este prevazut cu o serie de functii foarte interesante despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09ARWI este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, astfel ca va fi potrivit pentru suprafete mici de pana la 18 mp, deci, in principiu, pentru dormitoare. In acelasi timp, este un aparat foarte economic, incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, intrucat compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile in vederea atingerii temperaturii dorite mai rapid. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse. Pe cicluri lungi, se pot obtine economii de pana la 40% comparativ cu un sistem normal cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare include un filtru de ultima generatie – Aroma, ce are capacitatea de a reimprospata aerul din incapere si de a indeparta tantarii. In plus, fiind lavabil se pot demonta foarte usor si spala ori de cate ori va fi nevoie.

O alte tehnologie interesanta este cea Wi-fi, care permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil. Practic, va fi nevoie doar de conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii, iar apoi vei putea controla aparatul de la distanta, chiar si de la serviciu, din oras sau din vacanta.

Poate fi folosit in orice sezon, avand la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. In plus, aparatul mai este prevazut si cu alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare si ventilatie – elimina umiditatea excesiva din aer, prevenind astfel si formarea mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului, dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada determinata de timp, pana ce temperatura dorita este atinsa, ulterior, aparatul reluandu-si ciclul normal de functionare.
 • Sleep – iti protejeaza somnul pe toata durata noptii impotriva factorilor perturbatori. Practic, va preveni modificarea brusca a temperaturii, in timp ce aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Autodiagnosticare – aparatul identifica orice problema aparuta la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea. Pe display, va fi afisat un cod specific fiecarei erori pe care il vei putea gasi in manualul de utilizare.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, trebuie sa recunosc ca nu este tocmai cel mai silentios aparat, inregistrand 53 dB, insa nu este nici o valoare suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimesiunile unitatii interne sunt  de 71.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 6.8 kg, in timp ce dimensiunile unitatii externe sunt de 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 25.2 kg.

In final, vreau sa precizez  faptul ca la acest aparat este de apreciat si design-ul futurist, care se va incadra foarte bine chiar si in dormitoare elegante, cat si faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus, ceea ce inseamna ca nu vor mai exista cheltuieli si cu instalarea sa.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACM-09ARWI este un aparat de aer conditionat foarte convenabil, ce vine la pachet cu o serie de tehnologii performante si functii utile. Clientii sunt multumiti de modul sau de functionare si sustin ca este uen model foarte convenabil, care functioneaza in parametrii optimi. Sunt incantati de faptul ca poate fi controlat de pe telefonul mobil, dar si de faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus. In consecinta, il recomanda si considera raportul calitate/pret foarte bun.

 

Pareri pe scurt: Star-Light ACM-09ARWI

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Design elegant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Kit de instalare inclus

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *