Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Daikin Perfera Bluevolution FTXM50M-RXM50M este un aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu functii si tehnologii avansate, pentru a isi putea face treaba impecabil. Este unul dintre modelele care mi-au placut cel mai mult, de aceea, as vrea in continuare sa va prezint mai multe detalii.

Aparatul de aer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM50M-RXM50M este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h, ceea ce inseamna ca va putea face fata unor suprafete de pana la  50 mp. Totodaat este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un cosnum energetic mic.

Tehnologia Inverter detine un rol foarte important in activitatea aparatului, caci compresorul din dotare isi poate varia in mod automat turatiile, astfel ca temperatura dorita va fi atinsa mai rapid. Mai mult decat atat, pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

De asemenea, beneficiaza de un sistem avansat de filtrare ce permite purificarea completa a aerului, prin indepartarea particulelor de praf, poluare si polen, dar si a virusurilor, bacteriilor si alergenilor, eliminand in egala masura, si mirosurile neplacute din incapere.

Aparatul poate fi controlat foarte usor atat prin intermediul telecomenzii, cat si cu ajutorul aplicatiei mobile direct de pe smartphone. Cea de-a doua varianta permite controlarea aparatului chiar si de la distanta, atunci cand nu va aflati la domiciliu.

Daikin Perfera Bluevolution FTXM50M-RXM50M are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – permite controlarea umiditatii din incapere pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului.
 • Timer – ofera posibilitatea programarii aparatului pentru a porni in orice moment zilnic sau saptamanal.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid si, ulterior, mentinuta cu un consum redus de energie.
 • Economic – presupune reducerea consumului de energie electrica.
 • Noapte – previne variatiile bruste de  temperatura, asigurand conditiile optime pentru un somn linistit.
 • Confort – asigura functioneaza fara curenti de aer, prevenind suflarea aerului direct spre corp.
 • Flux aer 3D – presupune ddirectionarea aerului atat pe verticala, cat si pe orizontala pentru o racire uniforma a incaperii.
 • Baleiere verticala/orizontala automata – permite setarea deplasarii verticale/orizontale in mod automat a fluxului de aer pentru distribuirea uniforma a aerului.
 • Repornire automata – presupune reluarea activitatii aparatului chiar si dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setarir realizate.
 • Autodiagnoza – implica identificarea imediata a unei probleme aparute la nivel functional, afisand pe display-ul aparatului un cod specific.

Este un model destul de silentios, ce inregistreaza pe cea mai puternica treapta de putere 46 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 106 cm lungime, 30 cm latime si 29.5 cm inaltime, avand o greutate de 14.5 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 82.5 cm lungime, 30 cn latime si 73.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 44 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daikin Perfera Bluevolution FTXM50M-RXM50M este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce ofera performante ridicate cu un consum redus de energie. Clientii actuali sunt foarte multumiti de el, declarand ca reuseste sa incalzeasca sau sa raceasca foarte rapid incaperea, in timp ce inregistreaza un consum energetic mic. De asemenea, apreciaza in mod deosebit diversitatea functiilor din dotare, dar si modul silentios de operare. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Recenzii pe scurt: Daikin Perfera Bluevolution FTXM50M-RXM50M

9.8

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret corect
 • Foarte multe functii moderne
 • Sistem de filtrare performant
 • Silentios
 • Control Wi-fi

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *