Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A este un aparat de aer conditionat foarte bun ce reuseste sa mentina confortul casei excelent, chiar si atunci cand afara sunt inregistrate temperaturi extreme. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe detalii utile despre produsul in cauza!

Aparatul de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce inseamna ca poate face fata unei incaperi cu  suprafata de pana la 35 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului caci compresorul isi poate varia automat turatiile, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid. Pe cicluri lungi, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Totodata, beneficiaza de sistem de filtrare performant ce reuseste sa purifice complet aerul eliminand atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul poate fi controlat cu ajutorul telecomenzii cu infrarosu, ce permite activarea functiilor, pornirea/oprirea aparatului etc.

Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A are la baza atat functia de racire, cat si cea de incalzire. In plus, aparatul mai beneficiaza si de:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite pana la 24 de ore.
 • Auto restart – aparatul isi reia automat activitatea dupa o pana de curent, in conformitate cu  ultimele setari realizate.
 • Sleep – ofera cele mai bune conditii pentru un somn linistit, prevenind schimbarea brusca a temperaturii.
 • Baleiere pe verticala – permite deplasarea verticala in mod automat a directiei de refulare a aerului, pentru o racire uniforma a incaperii.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A este un aparat de aer conditionat foarte bun ce reuseste sa asigure conditiile optime pentru a trece mai usor peste verile caniculare sau iernile geroase. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca isi face treaba impecabil. Apreciaza deopotriva si faptul ca este deosebit de silentios si usor de programat. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Opinii pe scurt: Daikin Sensira Bluevolution FTXF35A-RXF35A

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret corect
 • Functii diverse
 • Sistem de filtrare performant
 • Silentios

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *