Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

DHS 2019 este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriului camin. Este un model practic si rezonabil ca pret, ce ofera multiple beneficii precum imbunatatirea mobilitatii, reducerea senzatiei de intepenire, dar si prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice. Este o solutie excelenta pentru a va mentine intr-o forma cat mai buna!

Bicicleta fitness DHS 2019 ofera o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele au fost prevazute cu niste cureluse reglabile mentinand piciorul bine fixat. Atat scaunul, cat si saua pot fi reglate usor pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Totodata, este important de retinut faptul ca aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

Bicicleta dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

DHS 2019 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Totodata, pune la dispozitie 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare pe care le puteti accesa cu ajutorul variatorului manual fara sa intrerupeti antrenamentul.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Modelul in discutie masoara 90 cm lungime, 46 cm latime si 115 cm inaltime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness DHS 2019 este un aparat fitness foarte practic pentru cei ce vor sa se antreneze in confortul propriului camin asigurand un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita. Bicicleta este usor de reglat, stabila si silentioasa, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul convenabil. 

Pareri pe scurt: DHS 2019

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Pret

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Echilibrata
  • 8 nivele de rezistenta
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *