Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Setul de mobila de bucatarie Provence este un model care se integreaza cu usurinta intr-o bucatarie moderna, imbinand excelent stilul clasic cu cel modern. Daca o varianta buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti imediat!

Setul Provence include corpuri din PAL melaminat, fronturi din MDF infoiat si blat intreg termorezistent. Manerele sunt realizate din bronz cu ceramica, iar picioarele din plastic oferind posibilitatea de a fi reglate.

Masca chiuvetei masoara 80 x 47 x 85 cm, corpul inferior cu doua usi 80 x 47 x 85 cm, corpul inferior cu trei setare 40 x 47 x 85 cm, corpul superior cu doua usi cu geam 80 x 29 x 67 cm, corpul superior cu doua usi 80 x 29 x 67 cm, corpul superior cu o usa 40 x 29 x 67 cm, iar corpul superior cu doua usi 60 x 29 x 67 cm. Dimensiunile blatului sunt de 260 x 60 cm si are o grosime de 2.8 cm.

Culoarea alba a mobilierului il face foarte usor de asortat si reprezinta o optiuna buna pentru toate stilurile.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Setul de mobila de bucatarie Provence este un model care arata bine si care poate fi o optiuna buna la un pret rezonabil. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru nevoile lor a fost exact ceea ce le trebuia. Mobilierul este destul de spatios, se asorteaza usor si se intretine deopotriva usor. Il recomanda astfel mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Set mobila bucatarie Provence

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Spatiu generos de depozitare
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *