Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Doopser DPS-003 Premium este o pompa de san electrica prevazuta cu biberon cu senzor de temperatra si masaj pentru stimularea laptelui. Este un model foarte rezonabil ca pret, dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit.

Pompa de san electrica Doopser DPS-003 Premium este solutia excelenta pentru prevenirea problemelor in alaptare. Este suficient de puternica, dar totusi delicata, punand la dispozitie cinci nivele de reglare pana la 280 mmHG in functie de preferinte. Extragerea laptelui matern devine astfel o operatiune mai placuta si confortabila pentru mama.

De asemenea, dispozitivul include doua moduri de functionare si anume: stimularea lactatiei prin masaj si extragerea acestuia. Functia de stimulare a lacatatiei va fi utilizata inainte de fiecare extragere pentru ca aceasta va ajuta la stimularea laptelui si obtinerea unei cantitati mai mari. Functia de extragere asigura o colectare rapida si fara durere.

Functia timer indica timpul de pompare, iar cu ajutorul senzorului de tmeperatura din biberon, puteti verifica foarte usor daca laptele este prea cald pentru cel mic.

Prin intermediul ecranului LED puteti monitoriza simultan viteza si ciclu de pompare, respectiv modalitatea in care este folosit aparatul. Este silentioasa in timpul utilizarii si poate fi folosita chiar si atunci cand cel mic doarme. Totodata, este foarte practica, usor de asamblat, dar si de sterilizat.

Toate componentele care intra in contact direct cu laptele sunt fara continut de Bisfenol A, ceea ce ofera siguranta in utilizare. Totodata, sistemul anti-reflux previne patrunderea laptelui in cele doua furtune.

Puteti folosi pompa de san Doopser DPS-003 Premium pentru a stoca laptele atunci cand mama trebuie sa lipseasca de acasa, pentru a creste productia de lapte, pentru hranirea cu lapte matern a bebelusilor cu probleme de atasare la san, pentru a extrage laptele in eces, pentru continuarea alaptarii si dupa inceperea locului de munca si pentru hranirea cu laptele matern a bebelusilor nascuti prematur.

Aceasta poate fi folosita in siguranta atat ocazional, cat si frecvent. De asemenea, trebuie sa aveti ca nu este o pompa cu baterie, ci functioneaza direct la priza.

Setul include pompa principala, o cupa pentru sani, un biberon, o tetina moale cu debit pentru nou nascuti, un furtn, alimentator pentru priza, adaptaor si doua sisteme igienice anti-reflux ce impiedica patrunderea laptelui in cele doua furtune. Capacitatea biberonului este de 150 ml, iar aparatul este foarte usor de folosit si simplu de transportat, gratie dimensiunilor compacte.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Pompa de san Doopser DPS-003 Premium este un model ieftin si foarte practic si eficient, un real ajutor pentru orice mamica. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca isi face treaba excelent. Important este sa fie asezata corespunzator pe san, dupa care aceasta se va ocupa de restul. Este fiabila, detine moduri variate de mulgere a sanilor durerosi, isi face treaba rapid si este silentioasa. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Doopser DPS-003 Premium

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usurinta in utilizare
  • Functie de masaj
  • Potrivita si pentru sani sensibili
  • Senzor de temperatura

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *