Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

EvoSmart™ Shardor este un aparat cu ajutorul caruia veti putea prepara o spuma de lapte delicioasa ideala pentru latte, ciocolata, cappuccino sau frappe. Iubitorii de cafea buna il vor indragi pe loc!

Aparatul EvoSmart™ Shardor este un dispozitiv foarte practic cu ajutorul caruia veti putea prepara usor si rapid bautura preferata. Acesta include trei setari diferite: spumeaza laptele fierbinte, incalzeste laptele si spumeaza laptele rece. Spumarea laptelui fierbinte este excelenta pentru a prepara bauturi precum cappuccino si latte. Spumarea laptelui rece este excelenta pentru a prepara cafea cu gheata.

Aparatul prezinta o putere de 500 W si un volum de 115-240 de ml. Include functia timer care poate fi setata in intervalul 60-220 de secunde. Acesta este prevazut cu tel multifunctional astfel ca nu va fi nevoie sa schimbati telul pentru a il prepara spuma de alte rece sau a laptelui cald.

De asemenea, are la baza tehnologia de spumare cu rotire magnetica ce prouce spumam mai densa pentru a oferi un gust absolut delicios. Cuva in interior este gradata, ceea ce va fi mai usor sa determati cu exactitate cat lapte doriti sa spumati sau sa incalziti.

Mai mult decat atat, va permite sa reglati temperatura, iar utilizarea si intretinerea aparatului este foarte usoara. Curatati foarte usor baza si telul pentru spalare.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul pentru spuma de lapte EvoSmart™ Shardor este un dispozitiv multifunctional foarte bun, o alegere excelenta pentru iubitorii de cafea buna. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca produsul face intocmai ceea ce promite. Este usor de folosit, prezinta finisaje de calitate si functioneaza excelent. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest produs pe care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: EvoSmart™ Shardor

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit
  • 3 moduri de functionare
  • Cana gradata
  • Rezistent

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *