Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Einhell TC-AV 1618 D este un aspirator pentru cenusa foarte practic si incapator care ofera o putere de aspirare buna. Poate elimina rapid si usor cenusa din seminee si sobe, isna mai multe detalii vom discuta in continuare.

Aspiratorul pentru cenusa Einhell TC-AV 1618 D prezinta o capacitate de 18 litri si este destinat lucrarilor prelungite. Manerul practic de transport face ca aparatul sa fie usor de mutat acolo unde este nevoie. Dispune de un furtun de aspiratie armat cu metal ce are un diametru de 36 mm si o lungime de 1 metru. De asemenea, tubul de aspiratie este fabricat din aluminiu, praful fin si praful de cenusa fiind usor de colectat.

Aparatul asigura o filtrare eficienta, iar pentru aceasta este prevazut cu filtru pliat si prefiltru suplimentar. Prefiltrul previne infundarea rapida a filtrului principal. Furtunul este colectat si la priza de suflare a aerului pentru o curatare eficineta a zonei de lucru.

Clemele de fixare cu eliberare rapida permit recipientului sa fie usor de folit. Cablul de alimentare poate fi infasurat pe maner pentru depozitare adecvata.

Manerul de transport este foarte practic si asigura un transport facil. Dimensiunile aspiratorului sunt de 31.7 cm lungime, 31.6 cm latime si 35.3 cm inaltime, avand o greutate de 3.57 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul pentru cenusa Einhell TC-AV 1618 D este un aparat foarte practic si eficient ce va poate fi de un real ajutor. Cumparatorii actuali confirma eficienta sa si sustin ca are o putere de aspirare buna. De asemenea, este incapator, usor de curatat si de manevrat, iar in ansamblu isi face treaba eficient. Pentru ceea ce aveau nevoie, sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unnul avantajos.

Pareri pe scurt: Einhell TC-AV 1618 D

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Putere de aspirare buna
  • Usor de manevrat
  • Incapator
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *