Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch BBHF214R este un aspirator vertical cu ajutorul caruia puteti intretine curatenia mai usor in locuinta. Este o alternativa interesanta despre care vom discuta pe larg imediat.

Aspiratorul vertical Bosch BBHF214R este un model extrem de practic, usor de manevrat si de folosit. Poate indeparta eficient murdaria de pe podelele dure sau chiar covoare cu peri scurti. Este un model 2 in 1 pe care il puteti folosi atat pe post de aspirator vertical, cat si pe post de aspirator de mana.

Este prevazut cu o perie rola care se curata foarte usor de parul care se poarte acumula. Puteti folosi aspiratorul si fara accesorii. Totodata puteti aspira cu ajutorul sau diverse tipuri de suprafete inclusiv masa, scaunele, canapele sau zonele greu accesibile de sub mobila.

Recipientul de praf si filtrul sunt foarte usor de detasat si de curatat. Capacitatea recipientului de praf este de 400 de ml.

Totodata, aparatul este echipat cu acumulator ce poate atinge o autonomie de pana la 35 de minute. Datorita functiei selfstand, aparatul este usor de manevrat, de depozitat si de incarcat. Mai mult decat atat, sistemul Easy Clean asigura demontare si curatare facila a periei rotative.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 16.5 cm adancime, 26.5 cm latime si 116 cm inaltime, avand o greutate de 2.4 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bosch BBHF214R este un aspirator vertical foarte practic cu ajutorul caruia puteti intretine curatenia mai usor intr-un apartament sau garsoniera. Cumparatorii sustin ca isi face treaba eficient, produsul in cauza avand o putere de aspirare destul de buna. Totodata, este usor de manevrat, poate aspira bine diverse tipuri de suprafete, iar autonomia este suficienta pentru nevoile sale. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Bosch BBHF214R

9.2

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Design

9.2/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Aspirator de mana
  • Filtru lavabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *