Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Espressor-ul manual Zelmer este un model foarte practic practic care poate prepara cafea delicioasa in cafea proaspat macinata sau plicutele PODS. Cu ajutorul acestuia, puteti pregati una sau doua cesti simultan.

Coffe Machine Deluxe Delimano este un espressor de cafea practic si foarte usor de folosit. Rezervorul trebuie alimentat cu apa, introduceti cafeaua in cupa speciala, amplasati una sau doua cesti sub picurator si asteptati ca becul indicatorul sa se faca albastru. Rotiti butonul pe pozitia de fierbere, iar bautura preferata este gaata numaidecat!

De asemenea, aparatul dispune si de functie de spumare a laptelui, ideala pentru cei care prefera cafeaua cu lapte. In plus, este prezenta si functia de fierbere, dar si functia de incalzire care permite mentinerea calda a cestilor pana ce cafeaua va fi savurata.

In partea de jos, aparatul dispune de tavita de picurare ce se poate detasa usor pentru a fi curatata. Modelul in discutie este foarte usor si de intretinut, componentele detasandu-se destul de usor pentru a fi curatate regulat. In plus, trebuie sa stiti ca rezervorul de apa ofera o capacitate generoasa de 1.6 litri astfel ca nu va trebui sa il alimentati foarte des.

Verifica oferta de astazi!

Este espressorul manual Zelmer o varianta buna?

Coffe Machine Deluxe Delimano este un aparat foarte interesant care te poate ajuta numaidecat sa obtii o bautura savuroasa si calda in fiecare dimineata. In principiu, cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca pentru necesitatile sale a fost cea mai buna optiune, ba chiar il considera mai bun decat alte variante mai scumpe. De asemenea, in ciuda faptului ca unii dintre ei nu sunt foarte familiarizati cu tehnologia, totusi au inteles destul de rapid cum se foloseste acest aparat si cat de usor de se intretine. Acum consuma cafea numai prepara de el, renuntand chiar si la cafeaua facuta in ibric. Sunt de parere ca a fost o achizitie pe cinste al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Coffe Machine Deluxe Delimano

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Puteti prepara 2 cafele in acelasi timp
  • Dispozitiv de spumare
  • Functie fierbere, functie mentinere calda a cestilor
  • Usor de folosit si de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *