Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light SMD-5510W este o varianta de mixer cu bol destul de spatioasa ce vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Insa, inainte de a lua orice decizie de cumparare, va propunem sa urmariti mai multe informatii in continuare despre produs.

Mixerul Star-Light SMD-5510W prezinta o putere de 1000 W alaturi de 8 trepte de viteza care ofera o buna omogenizare ingredientelor introduse. Bolul din dotare este realizat din otel inoxidabil, fiind foarte rezistent, timp in care ofera o capacitate destul de mare de 5.5 litri. In plus, din punctul meu de vedere, constituie un avantaj faptul ca bolul este prevazut cu manere fiindca va fi mai usor de manevrat.

Totodata, aparatul este prevazut un display foarte modern si inteligent, prin intermediul caruia poti seta mai usor temporizatorul. Astfel, cu ajutorul functiei timer puteti seta aparatul pentru a functiona independent un anumit intervale de timp, ceea ce iti va permite sa te ocupi de alte activitati culinare.

Mixerul presupune miscare eliptica, ceea ce permite patrunderea accesoriilor in toata cavitatea bolului amestecand eficient si omogenizand foarte bine ingredientele. Printre accesoriile din dotare se numara telul, carligul pentru aluat, paleta teflonata si capacul transparent anti-stropire.

Functia Pulse are rolul de a intensifica activitatea aparatului pentru a omogeniza mai rapid continutul. In plus, beneficiaza si de protectie impotriva supraincalzirii, ceea ce previne o eventuala defectare a motorului din cauza suprasolicitarii. Sistem anti-alunecare previne alunecarea aparatului de pe blatul de lcuru.

Mixerul este realizat din aluminiu turnat, ceea ce ofera o mai buna fiabilitate, rezistenta in timp, dar si un design modern. Dimensiunile acestuia sunt de 27 cm lungime, 7 cm latime si 31 cm inaltime, avand o greutate de 4.1 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Mixerul Star-Light SMD-5510W este un model foarte interesant, cu care iti poti face treaba, fara indoiala, intr-un mod eficient. Cumparatorii actuali sustin ca aparatul este mai bun decat s-ar fi asteptat, il folosesc regulat si sunt multumiti de modul in care isi face treaba. Bolul este spatios, motorul destul de puternic incat sa poata procesa ingredientele introduse si suficient de stabil in timpul utilizarii. In opinia lor, au facut o alegere buna pentru necesitatile sale si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Star-Light SMD-5510W

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Realizat din aluminiu turnat si bol din inox
  • Capacitate generoasa
  • 8 trepte de putere + Pulse
  • Functie temporizator

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *