Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Finlux FBM-1580N

Finlux FBM-1580N este o masina de paine foarte utila in orice locuinta, potrivita pentru a testa si savura o gama foarte variata de retete de paine si nu numai. Te invitam sa urmaresti in continuare acest review si sa te convingi daca este sau nu, produsul cel mai potrivit nevoilor tale!

Masina de paine Finlux FBM-1580N permite prepararea painii sub foama de trei gramaje si anume: 900 g, 1000 g si 1350 g. Aceasta inseamna ca vei putea sa prepari exact cata paine ai nevoie, iar producatorii nu incurajeaza risipa.

Beneficiaza de 12 programe de coacere si anume: Basic, French, Grau integral, Rapid, Dulce, Ultra rapid, Gluten Free, ALuat, Gem, Tort, Sandwich si Coacere. Cu alte cuvinte, nu doar ca poti prepara diverse retete de paine, ci poti incerca si alte tipuri de alimente. Astfel, poti pregati aluat de pizza, cozonaci, gemuri, dulceata, prajituri si asa mai departe cu un minim de efort.

Ai posibilitatea de a programa masina pentru a incepe activitatea la o anumita ora care te avantajeaza. In principiu, permite amanarea orei de incepere cu pana la 13 ore. Mai mult decat atat, datorita functiie automate de pastrare la cald, aceasta va ramane calda pentur inca 60 de minute dupa ce programul s-a incheiat.

Acest model beneficiaza de un design elegant si foarte modern, avand o carcasa alba. Frontal, se afla panoul de control cu un display LCD ce detine o interfata foarte intuitiva fiind foarte usor de programat. In plus, avand o fereastra in partea superioara, poti verifica fiecare etapa de preparare.

Concluzii si Pareri de la clienti

Finlux FBM-1580N este un model de masina de paine foarte interesant cu ajutorul caruia vei putea testa o diversitate de retete. Mai mult decat atat, poti incerca si alte tipuri de alimente precum aluaturi, gemuri si asa mai departe. Clientii sustin ca este o masina care ii ajuta foarte mult, extrem de usor de programat si setat, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Sunt multumiti de gustul painii si sunt d eparere ca este o investitie foarte buna. Aici poti consulta o oferta de pret rezonabila.

Pareri pe scurt: Finlux FBM-1580N

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Pret

9.4/10

Functii

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • 12 programe
  • 3 gramaje de paine
  • Design elegant
  • Programare intarziata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *