Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este un model de aparat de aer conditionat rezonabil, pe care l-as incadra in clasa medie atat din perspectiva capacitatii de modificare a temperaturii, cat si din punct de vedere al functiilor si tehnologiilor cu care a fost prevazut. Cert este ca reuseste sa asigure un grad de confort termic chiar si atunci cand afara temperaturile ating praguri extreme, iar disconfortul termic este unul foarte  ridicat.

Aparatul Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este prevazut cu o capacitate de racire de 12290 BTU/h si o capacitate de incalzire de 12970 BTU, ceea ce il face perfect pentru un living sau un birou de dimensiuni cuprinse intre 25 si 35 mp, calculat cu o inaltime standard de 2.7 m. Aceste valori pot varia in functie de inaltimea incaperii tale, dar si de gradul de izolare al acesteia.

Eficienta energetica este un  capitol la care aparatul sta foarte  bine, fiind incadrat  in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire. Sunt doua clase bune care asigura un consum energetic destul de mic.

Tehnologia G-10 Inverter presupune scaderea turatiei compresorului pana la 1 Hz, permitand obtinerea unei turatii variabile automat astfel incat sistemul de climatizare sa poata atinge conditiile dorite in cel mai scurt timp, ulterior, fiind necesara doar mentinerea lor, cu un consum redus de energie electrica. In plus, pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine chiar si economii cu pana la 30-40% comparativ cu un sistem prevazut cu compresor clasic On/Off.

Poti controla aparatul atat cu ajutorul telecomenzii cu infrarosu, cat si prin intermediul dispozitivelor mobile, insa cea de-a doua varianta presupune necesitatea conectarii la Wi-fi. In plus, aceasta permite controlarea aparatului chiar si atunci cand nu esti prezent la domiciliu.

Aparatul dispune de un sistem de filtrare foarte performant ce este capabil sa purifice in totalitate aerul, impiedicand dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului. Fiind prevazut cu extract de ceai verde – Catechin – ofera efecte anti-cangerigene, anti-virus si anti-alergic, neutralizand totodata si mirosurile neplacute. Mai mult decat atat, filtrul este lavabil, ceea ce inseamna ca nu va fi necesara inlocuirea periodica ce ar atrage costuri suplimentare.

Aparatul poate fi folosit in orice sezon, fiind prevazut atat cu functia de racire, cat  si cea de incalzire. Mai mult decat atat, acesta prezinta si alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare si Ventilare – pot fi folosite, deopotriva, pe toata perioada anunului, intrucat principalul scop este acela de a elimina umiditatea excesiva din aer, care ar putea duce la formarea mucegaiului, dar si la dezvoltarea de boli respiratorii.
 • Functia iFeel – presupune transformarea telecomenzii aparatului in termostat de camera, care va trimite feedback in mod constant catre unitatea centrala, reusind astfel sa obtii o temperatura constanta, fara risipa de resurse.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare de functionare, chiar daca nu este prezent la domiciliu in intervalele respective.
 • Functia Auto-Restart – preuspune reluarea in mod automat a activitatii aparatului, in  conformitate cu ultimele setari realizate anterior.
 • Functia de Autodiagnoza – detecteaza imediat eventualele defectiuni, oprind in mod automat activitatea aparatului. Pe display, va aparea un cod specific fiecarei erori, pe care il vei cauta in manualul de  utilizare pentru a verifica despre ce este vorba.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere, nu depaseste 29 dB, o valoare extrem de mica, devenind astfel un aparat foarte performant din aceasta perspectiva.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 77.3 cm lungime, 18.5 cm latime si 25 cm inaltime, alaturi de o greutate de 8.5 kg. Unitatea externa masoara 84.8 cm lungime, 32 cm laitme si 59.6 cm inaltime, avand o greutate de 31 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A este un model de aparat de aer conditionat bun ce reuseste sa incalzeasca, dar si sa raceasca incaperea unde este montat foarte rapid. Practic, asigura un nivel de confort  sporit chiar si atunci cand temperaturile sunt critice. Din punctul meu de vedere, merita achizitionat, iar aici ai o oferta de pret avantajoasa.

Mai  mult decat atat, clientii actuali sustin ca isi face treaba excelent, iar acest model nu este primul achizitionat de la producatorii Gree, fiind extrem de incantati de produsele lor. Apreciaza faptul ca este extrem de silentios si ofera un raport calitate/pret excelent. In principiu, il recomanda mai departe pentru ca, personal, le-a satisfacut nevoile si s-a ridicat la nivelul asteptarilor lor.

 

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

Functii

9.2/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie G-10 Inverter
 • Sistem de filtrare performant
 • Control Wi-fi
 • Functia iFeel

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *