Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

FoodSaver FFS006X-01 este un aparat foarte util in orice locuinta, cu ajutorul caruia poti preveni risipa de mancare si o poti depozita in cele mai bune conditii pentru a ramane proaspata un timp indelungat. Si nu este nevoie de aditivi pentru a obtine acest lucru, ci este nevoie doar de un aparat eficient care sa te poata ajuta in acest sens.

Cu ajutorul acestui aparat vidarea alimentelor se realizeaza automat. Este suficient doar sa introduci punga de vidare in fanta, iar aparatul va ajuta in mod automat parametrii. Poti ajuta orice fel de continut, fie solid sau lichid. Datorita sistemulu ide detectare a lichidelor, se va preveni scurgerea lor, in timp ce functia de marine ofera un gust absolut delicios alimentelor in doar cateva minute. Practic, nu va fi nevoie sa mai lasi carnea sa se marineze peste noapte sau pret de cateva ore, fiindca aparatul va putea face acest lucru in doar cateva minute. Este suficient doar sa adaugi condimentele si ierburile aromatice, iar aparatul se va ocupa de restul.

Gratie sistemului Express Bag Maker poti sigila automat un capat al pungii astfel incat sa poti avea o geanta pre-sigilata fiind la indemana ori de cate ori doresti sa videzi alimentele. Inplus, fereastra aparatul permite vizualizarea procesului de sigilare pentru a avea un control cat mai bun. Astfel, poti economisi consumul rolelor cu pana la 30%.

Pentru a sigila alimentele foarte umede ori care contin sos, acest aparat schimba in mod automat nivelul de sigilare al pungii.

Cu ajutorul cutter-ului integrat, poti taia foarte usor pungile in diverse dimensiuni sau poti deschide pungile deja vidate. In plus, cu functia pulse poti sigila alimente mai fragile cum ar fi produsele de patiserie, painea, biscuitii ori chipsurile.

De asemenea, aparatul beneficiaza de port pentru caserole, sticle si pungi. Toate micile resturi si lichidele ce pot rezulta in timpul vvidarii sunt colectate intr-o tava de picurare, pe care o poti detasa si spala in masina de vase.

Aparatul de vidare vine insotit de 3 pungi de 0.94 litri, 2 pungi de 3.78 litri, 3 pungi cu fermoar si o rola de 28×300 cm.

FoodSaver FFS006X-01 beneficiaza de un design compact si elegant, putand fi depozitat pe verticala. Dimensiunile acestuia sunt de 48.5 x 28.5 x 23.5 cm (D x H x W) si cantareste 3.4 kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

FoodSaver FFS006X-01 este un aparat foarte bun ce reuseste sa asigure o vidare eficienta intr-un timp foarte scurt. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca aparatul este foarte bun, reusind sa videze excelent alimentele, indiferent ca este vorba despre legume sau chiar carne, astfel ca raman proaspete pana ce urmeaza sa fie consumate. De asemenea, au incercat si functia de marinare care s-a dovedit deopotriva foarte eficienta. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

 

Pareri pe scurt: FoodSaver FFS006X-01

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit
  • Functie de marinare
  • Alimentele se mentin proaspete un timp indelungat
  • Mai eficient decat metodele clasice

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *