Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Laica MD6026 este un aparat de aerosoli cu ultrasunete potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copii. Beneficiaza de un design inovator si performante ridicate, fiind ideal in cazul multor afectiuni pulmonare, traheitei, astmulului, brositei, sinuzitei si alergiilor. De asemenea, poate ameliora neplacerile provocate de raceli, iritatii alergice si alti stimuli care produc tusea si senzatia de compresie din sunusurile paranazale.

Acest aparat presupune un mod de functionare silentios, astfel incat cei mici nu se vor speria de el, putand fi folosit chiar si in cazul bebelusilor. Cu ajutorul acestuia, preparatele pentru inhalare sunt transformate, prin oscilarea unui cristal piezoelectric aflat in aparat, in microparticule de lichid dispersate in aer. Aceste particulate au dimensiuni cuprinse intre 1-5 microni, reusind sa penetreze caile respiratorii, astfel incat beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Volumul maxim de produs pe care il poti inhala este de 8 ml, capacitatea de vaporizare fiind de circa 0.4 ml/minut. Pentru functionare aparatului este necesara conectarea la o priza. In pachet, regasim aparatul, masca pentru copii, pentru pentru adulti, dispozitivul pentru gura, 40 de capsule pentru medicament, racord la masti, transformator si, bineinteles, manualul de utilizare in limba romana.

Este un aparat foarte usor de utilizat, iar eficienta sa este una foarte mare. Dimensiunile acestuia sunt de 15 cm lungime si 11 cm latime, avand o greutate de 350 grame.

Concluzii si Pareri de la clienti

Laica MD6026 este un aparat foarte bun pe care il recomand cu incredere fiindca este intr-adevar eficient si potrivit atat pentru adulti, cati si pentru copii. Clientii sunt foarte multumiti de el si sustin ca merita toti banii. L-au folosit atat pentru ei, cat si pentru bebelusi, iar efectele au fost foarte bune. Apreciaza extrem de mult faptul ca este silentios, iar cei mici sunt foarte linistiti si relaxati cand il folosesc. Desfunda excelent nasul si au vazut ameliorari si in cazul unor probleme mai serioase. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun. 

Review pe scurt: Laica MD6026

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Potrivit pentru copii si adulti
  • Foarte silentios
  • Recomandat pentru multe afectiuni
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *