Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Fujitsu ASYG12LLCC este un model de aparat de aer conditionat ce reuseste sa restabileasca nivelul de confort al casei tale chiar si in zilele caniculare sau in sezonul rece cand apar probleme cu incalzirea locuintei. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii pertinente despre acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective!

Aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG12LLCC este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivita pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A pe modul incalzire, inregistrand un consum energeti redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului caci compresorul isi va varia automat turatiile in vederea obtinerii mai rapide a temperautrii dorite. Ulterior, aceasta va fi mentinuta cu un consum redus de resurse, iar pe termen lung, se vor obtine important economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare are capacitatea de a retine eficient particulele de praf, poluare si polen, insa mi-ar fi placut sa aiba capacitatea de a purifica complet aerul. Totodata, aparatul poate fi controlat cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Fujitsu ASYG12LLCC are la baza functia de racire, respectiv cea de incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – vizeaza eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel aparitia mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – permite reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Sleep – presupune prevenirea schimbarii bruste a temperaturii pe parcursul noptii, in timp ce aparatul va functiona in regim silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid.
 • Swing vertical – presupune ca lamelele de directionare aerului sa se miste automat pe verticala pentru o distribuire uniforma a aerului.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 43 dB. Este destul de silentios, iar valoarea repsectiva nu este suficeint de mare incat sa poata crea un real disconfort acustic.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 82 cm lungime, 26.2 cm latime si 20.6 cm inaltime, avand o greutate de 7.5 kg. Unitatea externa masoara 66.3 cm lungime, 29.3 cm latime si 53.5 cm inaltime, cantarind 26 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Fujitsu ASYG12LLCC este un aparat de aer conditionat care se descurca eficient, insa din punctul meu de vedere, pretul este cam piperat. pe de alta parte, cumparatorii actuali sustin ca functioneaza excelent atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Face fata cu brio unui apartamnet spatios, este silentios si usor de setat. Din punctul lor de vedere, reprezinta o achizitie reusita si recomanda produsul mai departe.

Pareri pe scurt: Fujitsu ASYG12LLCC

9.2

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.5/10

Pret

8.0/10

Puncte forte

 • Raceste si incalzeste foarte bine
 • Functii diverse
 • Silentios
 • Tehnologie Inverter

Puncte slabe

 • Fara tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *