Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A este un aparat de aer conditionat prevazut cu functii moderne si o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii, putand fi o alternativa foarte buna chiar si pentru spatii mai mari. As vrea sa va prezint in continuare cateva detalii utile despre acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Aparatul de aer conditionat Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 24000 BTU/h, fiind potirvit pentru incaperi cu suprafete de pana la 70 mp. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rolf oarte important in activitatea aparatului. Practic, compresorul isi variaza automat turatiile, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid, iar ulterior doar mentinuta cu un consum redus de resurse.

De asemenea, beneficiaza de sistem de filtrare performant ce reuseste sa purifice complet aerul, indepartand particulele de praf, polen si alergeni, dar si virusuri, bacterii si mirosuri neplacute.

Acesta poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat si cu ajutorul smartphone-ului prin intermediul aplicatiei mobile. Cea de-a doua varianta permite controlarea aparatului chiar si de la serviciu.

Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A are la baza atat functia de racire si incalzire, cat si alte functii foarte utile:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer prevenind formarea mucegaiului.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mai rapid.
 • Sleep – asigura conditiile optime pentru un somn linistit, impiedicand modificarea brusca a temperaturii pe timpul noptii.
 • Autodiagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific pe care il puteti gasi in manualul de utilizare.
 • Dezghetare – presupune dezghetarea unitatii externe in cazul formarii ghetii in interiorul sau in sezonul rece.
 • Auto Restart – presupune reluarea activitatii aparatul in cazul aparitiei unei pene de curent.

De asemenea, este un aparat de aer conditionat silentios, ce inregistreaza numai 34 dB

Concluzii si Pareri de la clienti

Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A este un aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu o gama variata de functii pentru o eficienta ridicata. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza excelent, este foarte silentios si puternic. Face fata cu succes chiar si montat in incaperi mari, iar din punctul lor de vedere, a fost o alegere foarte buna. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Pret

9.7/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii diversificate
 • Economic
 • Silentios

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *