Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Gorenje FHE 241 W, Clasa A+, 230 L, Congelare rapida, Alb

Gorenje FHE 241 W este o lada frigorifica destul de incapatoare, ce asigura o congelare eficienta pentru ca alimentele tale sa fie depozitate in cele mai bune conditii. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla mai multe pareri obiective despre produsul in discutie!

Lada frigorifica Gorenje FHE 241 W este prevazuta cu un volum de 230 litri si o capacitate de congelare de 20 de kg in decursul celor 24 de ore. Cum nu exista pareri despartitori, poti profita la maxim de spatiul sau. In acelasi timp, detine doua cosuri metalice, pe care le poti tine sau poti renunta la ele, insa daca ai pachete mici, recomandarea mea este sa pastrezi macar unul, fiindca asa vei ajunge mai usor la ele si nu se vor pierde printre cele mari.

M-a surprins in mod placut si autonomia pe care o ofera, ajungand pana la 55 de ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, alimentele vor continua sa se mentina in maxima siguranta. Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului aflat in interior, lada a fost dotata cu sistem de iluminare.

In acelasi timp, este destul de economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 248 kWh. In momentul in care temperatura din interior este cam ridicata, iar alimentele ar putea fi in pericol, se va activa un semnal de avertizare in acest sens. In plus, este foarte silentioasa, inregistrand numai 42 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 110 cm latime, 85 cm inaltime si 70 ccm adancime, avand o greutate de aproximativ 55 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Gorenje FHE 241 W este o lada frigorifica eficienta ce ingheata foarte bine alimentele, pastrandu-le in cele mai bune conditii. Clientii au declarat ca functioneaza ireprosabil, este foarte silentioasa si incapatoare pentru nevoile lor, sustinand ca, din punctul lor  de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

Pareri pe scurt: Gorenje FHE 241 W

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapatoare si economica
  • Silentioasa
  • Autonomie foarte mare
  • Semnalizare temperatura ridicata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *