Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Lada frigorifica Indesit OS 1A 250 H, 251 l, Clasa A+, Alb

Indesit OS 1A 250 H este o lada frigorifica ce ofera o capacitate medie, potrivita pentru a suplimenta spatiul unui congelator, astfel ca permite depozitarea unei cantitati generoase de alimente. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a desccoperi cateva detalii utile despre produs!

Lada frigorifica Indesit OS 1A 250 H ofera un volum de 251 de litri si o capacitate de congelare de 18 kg in decursul a 24 de ore. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 248 kWh.

Interiorul nu este compartimentat, ceea ce inseamna ca poti profita la maxim de tot spatiul pe care lada il pune la dispozitie. Exista un singur cos metalic la care, optional, puteti renunta, insa daca aveti pachete mici v-as recomanda sa il pastrati pentru a le adauga in interiorul sau. Temperatura din interiorul lazii poate fi modificata prin intermediul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Intervalul in care poate fi setata este de -18 si +4 grade Celsius.

In plus, presupune si un mod silentios de functionare, inregistrand numai 42 dB. Pentru o mai buna vizibilitate interioara, aparatul a fost echipat cu sistem de iluminare.

Dimensiunile acesteia sunt de 91.6 cm latime, 101 cm inaltime si 69.8 cm adancime, alaturi de o greutate de 37 kg. Totodata, beneficiaza de yala, ceea ce inseamna ca poti incuia aparatul, iar datorita rotilor de transport din dotare, poate fi mutata foarte usor dintr-o incapere in alta.

Concluzii si Pareri de la clienti

Indesit OS 1A 250 H este o lada frigorifica eficienta, ce raceste foarte alimentele si le mentine proaspete mai mult timp. Clientii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca este suficient de incapatoare, foarte silentioasa si, mai ales, fiabila, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

Pareri pe scurt: Indesit OS 1A 250 H

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Congelare eficient
  • Yala pentru incuiat
  • Silentioasa
  • Roti de transport

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *