Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Hansa FK313.3T

Hansa FK313.3T ete un model de combina frigorifica produsa in Polonia de producatorul de electrocasnice Amica International GmbH. In ultimii ani, Hansa a castigat o cota importanta de piata, indeosebi in domeniul electrocasnicelor incorporabile. Produsele sale au fost special proiectate pentru clientii din Europa de Sud Est, iar punctul de plecare a fost lansarea unor produse cu un raport calitate/pret cat mai convenabil.

Combina Hansa FK313.3T pune la dispozitie o capacitate de 252 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+,  inregistrand un consum energetic anual de 242 kWh. Gratie sistemului antibacterian, alimentele si toate produsele din frigider vor fi protejate impotriva bacteriilor si mucegaiului, ce pot cauza mirosuri neplacute. In plus, acest sistem mentine alimentele proaspete un timp indelungat.

Aceasta dispune de un design placut, usile fiind reversibile, astfel ca  se pot monta atat pe partea draepta, cat si pe partea stanga, in functie de modul in care te obliga spatiul de depozitare.

Pentru o mai buna vizibilitate, aparatul este prevazut cu iluminare cu halogen, astfel incat sa iti fie mai usor sa gasesti in frigider tot ceea ce cauti.

In partea de sus se afla amplasat frigiderul, iar in partea de jos, congelatorul, tocmai pentru ca frigiderul este mai frecvent utilizat. Dispune de sistem de desghetare automata la nivelul frigiderului si de dezghetare manuala la nivelul congelatorului. Senzorii amplasati in cavitatea interioara a frigiderului sunt responsabili pentru mentinerea unei temperaturi corespunzatoare si limiteaza formarea ghetii pe peretii aparatului.

Frigiderul ofera un interval de temperatura cuprins intre 3 si 9 grade Celsius, in timp ce la nivelul congelatorului aceasta poate fi setata intre -10 si -18 grade Celsius. In plus, aparatul poate functiona in conditii optime, fara risipa de energie, avand clasa climatica ST, fiind proiectat pentru a functiona de la temperaturi de +16 grade Celsius pana la +38 de grade Celsius.

Frigiderul combinei Hansa FK313.3T dispune de o capacitate de 188 litri si este organizat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, ce sunt capabile sa sustina chiar si vase mai voluminoase. In plus, acestea pot fi asezat pe mai multe nivele, pentru a incapea chiar si vasele mai inalte. In partea de jos, se afla bineinteles si compartimentul pentru fructe si legume, unde le poti depozita cu foarte mare usurinta, iar avantajul major se refera la faptul ca acestea raman proaspete un timp indelungat. Usa acestuia este si ea prevazuta cu patru suporturi din plastic, unde poti aseza recipiente de mici dimensiuni, sticle, borcane si asa mai departe.

Congelatorul combinei Hansa FK313.3T este prevazut cu o capacitate de 64 litri si dispune de trei compartimente inchise. Marele avantaj ale acestor compartimente se refera la posiblitatea de a depozita alimentele in functie de natura lor pentru ca ulterior acestea sa nu mai imprumute mirosuri si arome. In plus, unul dintre compartimente este Vit Control Plus ce ofera spatiu suplimentar in care poti decongela alimentele. Capacitatea de congelare ajunge pana lal 3 kg in decursul a 24 de ore. Gratie functiie Freezer Boxes din spatiul de congelare, setarele se pot detasa, astfel eputand mari spatiul de congelare cu pana la 38%.

Vit Control Plus Hansa FK313.3T

Autonomia acestei combine ajunge pana la 18 ore, timp in care, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in maxima siguranta.

In plus, este un aparat frigorific silentios, astfel ca nivelul zgomotului produs, nu depasete 42 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 181.6 x 54.5x 57.1 cm (l x L x A) si cantareste 56 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hansa FK313.3T  este un model de combina frigorifica destul de eficienta si chiar daca nu detine cele mai avansate functii si tehnologii, totusi raceste bine si pastreaza aliementele in cele mai bune conditii. Clientii sustin  ca sunt incantati de el, fiind suficient de incapator pentru nevoile lor. Mai mult decat atat, raceste bine alimentele aflate in interior, este bine compartimentat si foarte silentios. In plus, sunt de parerer ca raportul calitate/pret este unul bun, iar aici poti consulta o oferta de pret actualizata.

Recenzii pe scurt: Hansa FK313.3T

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.5/10

Pret

8.9/10

Functii

8.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Compartimentare eficienta
  • Nivel zgomot redus
  • Autonomie mare
  • Functie Freezer Boxes

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *