Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Review Heinner HCF-380NHA+

Heinner HCF-380NHA+ este o combina frigorifica incapatoare, de foarte mare folos in orice  gospodarie, fiindca iti permite sa depozitezi cantitati considerabile de alimente. Personal, as vedea-o potrivita chiar si pentru un magazin alimentar, insa mai multe detalii te invitam sa le descoperi in continuare.

Lada frigorifica Heinner HCF-380NHA+ pune la dispozitia utilizatorului o capacitate generoasa de 380 de litri, iar pentru a avea o vizibilitate cat mai buna asupra alimentelor depozitate in interiorul sau, aceasta a fost prevazuta cu iluminare interioara. Mai mult decat atat, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Producatorii aproximeaza acest consum undeva la 313 kWh/an.

In principiu, organizarea cavitatii interioare a lazii frigorifice nu este deloc complexa si nici nu ar fi fost indicat, pentru ca riscsam sa pierdem din spatiu. In interior, exista doar doua cosuri metalice de culoare alba, unde poti aseza pachete mici pentru a nu le pierde printre alimentele mai voluminoase. Totusi, daca nu iti sunt utile poti renunta oricand la ele.

Aparatul dispune de sistem de dezghetare manual, ceea ce inseamna ca atunci cand vei obseva depuneri de gheata pe suprafata alimentelor si pe peretii interiori ai acestuia, va trebui sa il dezgheti si sa il cureti.

Panoul de control este prevazut cu o interfata foarte simpla si prietenoasa, pentru o utilizare cat mai usoara a aparatului. Acesta detine si o functie speciala de congelare rapida, ceea ce iti va permite ca in cel mai scurt timp sa congelezi alimentele. In plus, fiind prevazut cu o tehnologie de functionare la temperaturi scazute, poti aseza lada chiar si in spatii neincalzite, la temperaturi de pana la -15 grade Celsius.

Pentru un plus de siguranta, producatorii au implementat o protectie suplimentara ce se refera la variatiile de tensiune. Mai mult decat atat, este prevazuta si cu rezistenta la apa, pentru a preveni incidentele nedorite.

Poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul indiferent de greutatea sa, pentru ca dispune de roti de transport.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, fiindca in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa iti faci griji pret de 40 de ore, pentru ca alimentele tale se vor pastra in maxima siguranta.

Totodata, nivelul de zgomot produs este rezonabil, nu depaseste 50 dB, o valoare insuficienta pentru a crea un real disconfort acustic.

Dimensiunile aparatului sutn de 85 x 130 x 70.5 cm (l x L x A) si cantareste 47 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HCF-380NHA+ este o lada frigorifica incapatoare, care intr-adevar raceste bine si pastreaza alimentele in cele mai bune conditii. Mai mult decat atat, clientii confirma acest lucru si declara ca au reusit sa depoziteze in interiorul sau o cantitate destul de mare de carne si nu numai. In acelasi timp, sunt incantati de faptul ca este foarte silentioasa si oricand o pot muta dintr-un loc in altul cu un minim de efort. Prin urmare, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun, iar aici gasesti o oferta avantajoasa de pret.

Pareri pe scurt: Heinner HCF-380NHA+

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Pret

9.0/10

Functii

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Rezistenta la frig
  • Functie congelare rapida
  • Display rezistent la apa
  • Transport facil si functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *