Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Heinner HIM-120S

Heinner HIM-120S este o masina de facut gheata foarte eficienta, extrem de usor de utilizat, fiind ideala in sezonul cald pentru racorirea bauturilor. Este un aparat  special gandit pentru a fi folosit acasa, tocmai de aceea panoul de control este prevazut cu o interfata foarte intuitiva.

Masina Heinner HIM-120S este prevazuta cu o capacitate de 2.1 litri, ceea ce inseamna ca poti obtine pana la 12 kg de cuburi de gheata un doar 24 de ore. Capacitatea pe ciclul de productie ajunge pana la 7 cuburi in doar 7-11 minute. Practic, atunci cand vrei sa savurezi o bautura rece sau ai musafiri, vei reusi in cel mai scurt timp sa obtii cuburile de gheata dorite. Capacitatea unui singur recipient pentru cuburile de gheata este de 600 g. In plus, poti  selecta  dimensiuniea cuburilor pe care doresti sa le obtii.

In partea de sus, langa panoul de control se afla o fereastra prin intermediul careia vei putea supraveghea intreg procesul. In plus, atunci cand recipienetul de gheata este plin sau cand nu este suficienta apa adaugata, vei fi avertizat prin intermediul unor  indicatori specifici.

La nivelul panoului de control, se afla indicatorul Power ce se va aprinde intermitent dupa conectarea stecarului la sursa de alimentare, ulterior, aparatul intrand in standby. Functionarea aparatului porneste doar in momentul in  care apesi butonul Power, iar in acel moment se va aprinde indicatorul luminos. Atunci cand vrei sa faci o pauza, poti apasa acelasi buton pentru ca aparatul sa intre in standby.

Butonul Select este utilizat pentru alegereae dimensiunilor cuburilor de gheata. In cazul in care nu realizezi nicio setare in acest sens, cuburile vor obtine dimensiuni mari. Daca doresti ca acele cuburi de gheata sa fie mai mici, poti apasa acest buton. Si la acest nivel exista doi indicatori luminosi si anume S pentru cuburile mici si L pentru cuburile mari. Se vor aprinde in functie de setarile realizate. Apesi tot butonul Select 3 secunde si atunci cand vrei sa activezi functia de autocuratare a tubulaturii aparatului. Astfel, aparatul pompeaza apa 30 de secunde, dupa care aceasta va fi evacuata. Intregul proces se va desfasura de 5 ori. In acest timp, se vor aprinde intermitente cele doua indicatoare S si L. Dupa terminarea autocuratarii, aparatul intra in standby. Este nevoie sa scoti dopul de plastic pentru ca apa sa poata fi evacuata.

Add water indica faptul ca in rezervor nu se afla suficienta apa, drept pentru care va trebui sa adaugi o cantitate suplimentare, dupa care sa actionezi butonul Power pentru repornirea aparatului.

Ice Full semnaleaza in momentul in care cantitatea de gheata atinge capacitatea maxim admisa a recipientului, aparatul oprindu-se in mod automat. Dupa ce ai schos gheata  din recipint, in momentul in care cantitatea ajunge la un nivel optim, aparatul va reporni.

In ceea ce priveste curatarea si intretinerea produsului, este necesar ca periodic sa cureti garnritura interioara, tavita de colectare a ghetii, rezervorul de apa, clapeta pentru gheata si, desigur, evaporatorul. Bineinteles ca inainte de a trece lal treaba va trebui sa scoti secarul din priza si sa indepartezi cuburile de gheata. Este suficient de folosesti o solutie diluata din apa si otet pentru a curata atat interiorul, cat si exteriorul aparatului. Evita folosirea agentilor  chimici sau cei de curatare precum acizi, benzina sau ulei. Dupa ce ai terminat curatarea, clateste foarte bine componentele.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HIM-120S este un aparat bun cu care vei reusi sa pregatesti cuburi de gheata simplu si rapid, special proiectat pentru uz casnic. Clientii sunt extrem de incantati de alegerea facuta si declara ca este o masina cat se poate de usor de utilizat, dar si de intretinut. Cuburile de gheata sunt pregatite destul de repede, fiind ideal chiar si atunci cand ai musafiri si vrei sa le servesti rapid o bautura rece. Mai mult decat atat, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti fi la curent cu o oferta buna de pret.

Recenzii pe scurt: Heinner HIM-120S

9.6

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.5/10

Pret

9.6/10

Functii

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate de 12 kg/24 h
  • 2 dimensiuni de cuburi de gheata
  • Indicatori recipient de gheata plin si de lipsa apa
  • Usor de utilizat si de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *