Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Hyundai HY ACF 15E constituie o alternativa mai ieftina in comparatie cu un aparat de aer conditionat, iar modul in care isi face treaba as spune ca este rezonabil. In mod evident, nu ne putem astepta la aceeasi eficienta pe care o asigura un aparat de aer conditionat, insa, are capacitatea de a elimina disconfortul termic provocat de temperaturile mult prea ridicate inregistrate in sezonul cald.

In primul rand, constituie un avantaj faptul ca este un aparat mobil, deci poate fi mutat cu lejeritate dintr-o camera in alta. De asemenea, sistemul de functionare poate fi fie pe baza de aer, fie pe baza de apa. Cu alte cuvinte, il poti folosi ca pe un ventilator clasic, care sa ventileze aerul, sau il poti folosi pe post de ventilator cu stropire. Principiul este acela de evaporare a apei, astfel ca in momentul in care apa se evapora, caldura din aer este acaparata si stocata in structura moleculara a vaporilor de apa. In acest fel, temperautra va scadea brusc.

Aparatul dispune de un rezevor unde vei adauga apa ce ofera o capacitate de 5 litri si doua baterii de gheata. Bateriile vor trebui tinute la congelator, iar dupa ce acestea s-au racit, le vei aseza in rezervor. Astfel, apa din rzervor este pompata pe un panou in zona de ventilatie, iar in contact cu aerul ventilat, se va produce racirea acestuia. In plus, cu cat este mai uscat aerul din incapere, cu atat aparatul va fi mai eficient.

Racitorul de aer Hyundai HY ACF 15E este prevazut cu o putere de 65 W si trei trepte de viteza pe care le vei ajusta in functie  de necesitate: normal, mediu si maxim. Este foarte usor de mutat dintr-o camera in  alta gratie celor patru roti de transport din dotare, foarte rezistente.

Dimensiunile aparatului sunt de 34 x 58 x 32 cm (D x H x W) si are o greutate de numai 4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hyundai HY ACF 15E este un  aparat accesibil, pe care il consider potrivit atat pentru acasa, cat si pentru birou, iar din punctul meu de vedere, face tot ceea ce promite. In acelasi timp, clientii sustin ca i-a ajutat foarte mult in sezonul cald, cand temperatura din locuinta devenea insuportabila. Afirma ca isi face treaba foarte bine si il considera un aparat convenabil si de calitate. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Mobil
Putere (W) 65
Tip alimentare 220-240 V, 50 Hz
Numar viteze 3
Functii 2 moduri de functionare: aer/aer -aer/apa
Culoare Negru/Alb
Diametru elice (cm) sistem suflanta interior
Display Nu
Telecomanda Nu
Altele 3 moduri de functionare : normal, mediu, maxim
Control digital Nu
Greutate 4.0
Recipient apa 5l
Nivel zgomot (dB) 10
Baza Pe 4 rotile
Inaltime (cm) 58
Timer (min) Nu
Dimensiuni (D x H x W) (mm) 340 x 580 x 320

Racitor de aer, portabil, Hyundai, HY ACF 15E

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Pret

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Portabil
  • Ventilare aer-aer/aer-apa
  • 3 trepte de putere

Puncte slabe

  • Lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *