Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light FBWB-60W  este o alternativa destul de eficienta si economica pe care o poti adopta in sezonul cald, atunci cand temperaturile inregistrate de termometre depasesc limita normala. In plus, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta, astfel ca poate fi folosit in mai multe incaperi.

Acest model este prevazut cu o putere de 60 W si trei trepte de viteza pe care le poti ajusta in functie de preferinte, dar si de necesitate. Totodata, activand functia de oscilatie, incaperea va fi racita mai rapid, dar si in mod uniform. De asemenea, ventilatorul poate fi reglat foarte usor pe inaltime.

Ventilatorul Star-Light FBWB-60W dispune de baza rotunda, foarte stabila, iar constructia acestuia este destul de solida. Panoul de control este amplasat pe piciorul aparatului, iar pentru fiecare optiune exista cate un buton de tip push.

Nu este zgomotos in timpul functionarii, iar din punctul meu de vedere este potrivit atat pentru acasa, cat si pentru birou. Dimensiunile acestuia sunt de 39 x 124 x 43 cm (D x H x W) si cantareste 5.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FBWB-60W este un ventilator bun cu care iti poti face treaba foarte bine pe timpul verii si nici nu presupune o investitie mare. Clientii sunt foarte multumiti de el si sustin ca l-au folosit chiar si pe timpul noptii. De asemenea, au apreciat la el faptul ca este foarte usor de montat si stabil, drept pentru care il recomanda mai  departe. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

 

– SPECIFICATII PRODUCATOR –

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Cu picior
Putere (W) 60
Tip alimentare La retea
Numar viteze 3
Functii Oscilatie automata
Culoare Alb Negru
Diametru elice (cm) 40
Altele Reglabil pe inaltime 3 palete
Greutate 5.4 kg
Baza Rotunda
Inaltime (cm) 124
Dimensiuni (D x H x W) (mm) 390 x 1240 x 430

Ventilator cu picior Star-Light FBWB-60W, 60W, 40 cm diametru, 3 trepte, miscare oscilatorie, picior reglabil pe inaltime, talpa rotunda, Alb/Negru

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Stabil si solid
  • 3 viteze

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *