Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Skil 1609 AA este un aparat puternic ce ajuta la amestecarea foarte usoara a tuturor tipurilor de materiale cum ar fi mortar, vopsea, adezivi si asa mai departe. In plus, este usor de folosit si vine la pachet cu un pret foarte bun.

Skil 1609 AA este prevazut cu o putere de 1000 W si o viteza maxima de 700 rotatii pe minut. Paleta de amestecare are un diametru de 120 de mm, reusind astfel sa faca fata unei cantitati de pana la 30 de kg de material. Ceea ce imi place cel mai mult la el este ca prezinta o constructie foarte buna, astfel ca invarte eficient materialul fara sa se incalzeasca sau sa vibreze. L-as putea compara cu succes chiar si cu un aparat profesional.

Manerul acestuia este ergonomic, iar suprafata de prindere moale asigurand un control precis si usurinta in manevrare. Rotile dintate asigura o buna rezistenta in timp eficientizand modul de procesare. Totodata, manerul ofera si o sustinere sigura si confortabila, beneficiind in partea de sus si de un comutator pentru reglarea vitezei sau pornirea aparatului, in functie de tipul materialului pe care doriti sa il amestecati.

Carcasa acestuia este realizata din aluminiu si asigura o buna rezistenta in timp. In plus, aparatul vine la pachet cu o paleta de amestecare universala ce poate fi folosita pentru diverse tipuri de materiale. Greutatea aparatului este de doar 3.4 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Skil 1609 AA este un aparat foarte util in orice locuinta, pentru ca ajuta la amestecare si omogenizarea tuturor tipurilor de materiale de la vopsea pana la beton. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el, iar in opinia lor, este un aparat profesional vandut la un pret foarte bun. Acestia sustin ca amestecatorul are o putere mare reusind sa faca fata si materialelor cu o consistenta la densa, este usor de folosit si nu se incalzeste. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Pareri pe scurt: Skil 1609 AA

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Pret

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Contructie foarte buna
  • Nu se incalzeste
  • Nu vibreaza
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *