Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Karcher K2 HOME este un aparat de spalat cu presiune foarte util, care, in principiu, isi face treaba faorte bine in cazul suprafetelor usor murdare. In plus, este usor si compact, permitand o buna manevrare.

Aparatul de spalat cu presiune Karcher K2 HOME este prevazut o putere de 1400 W si o presiune maxima de 110 bari, inregistrand un debit de 360 litri/ora. Putem spala foarte usor cu ajutorul sau masina, pavele, piatra, insa as vrea sa atrag atentia: este necesar sa adaugati un detergent bun, care sa spele eficient suprafata dorita. Racordarea la apa se realizeaza cu un conector de furtun care poate fi achizitionat din magazinele de specialitate.

Reprezinta o varianta imbunatatita, ce beneficiaza de maner ergonomic, carlig mare pentru cablu si roti. Accesoriile pot fi stocare foarte usor in spatiul special. Un plus il reprezinta si furtunul suficient de lung, ce ajunge pana la 4 metri.

De asemenea, imi place acest produs fiindca este usor de folosit si se asambleaza destul de rapid. In plus, achizitionat de aici, primiti la pachet si un detergent concentrat Patio&Deck.

Concluzii si Pareri de la clienti

In principiu, Karcher K2 HOME este un aparat de spalat cu presiune rezonabil, ce face fata cu brio la un nivel de murdarie mediu, fiind practic si usor de folosit. Persoanele care au achizitionat si au folosit o perioada mai mare produsul sustin ca au spalat masina cu ajutorul sau, pavele, piatra, mobilier de gradina si asa mai departe si sunt multumiti, in mare parte, de modul in care isi face treaba. Accesoriile sunt utile, indeosebi cel rotund. Puterea este medie, insa nu il impiedica sa isi face treaba decent. De asemenea, sustin ca l-au instalat mai usor decat se asteptau, iar indata ce l-au pus la treaba s-au declarat destul de multumiti de eficienta sa. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Karcher K2 HOME

9.1

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Accesorii utile
  • Maner ergonomic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *