Leagan/balansoar pentru gradina/terasa, Kring Sanremo, 2 locuri, 170x136x170, bej

Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Esti in cautarea unui leagan sau balansoar pentru gradina ori terasa in care sa te relaxezi dupa fiecare zi stresanta de serviciu? Ei bine, una dintre recomandarile cu cele mai bune raporturi calitate/pret este leaganul de gradina Kring Sanremo despre care vom discuta pe larg in acest material. Poate fi o solutie eficienta atat pentru uz casnic, cat si pentru un lounge sau pentru evenimente. Este o piesa de mobilier ce arata foarte bine si care se va integra excelent in orice decor.

Kring Sanremo beneficiaza de o structura metalica vopsita electrostatic ce poate fi demontata si depozitata foarte usor la fiecare sfarsit de sezon. Mai mult decat atat, beneficiaza si de umbrele care te vor proteja impotriva razelor UV sau chiar a ploilor. Produsul pune la dispozitie doua locuri, iar scaunele si umbrelele sunt prevazute cu poliester.

Masoara 170 cm inaltime, 170 cm lungime si 136 cm inaltime. In plus, ofera avantajul de a putea fi transportat destul de usor dintr-un loc in altul pentru a il proteja cat mai bine de intemperii.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Kring Sanremo este o varianta de leagan de gradina care arata foarte bine, este confortabila si poate crea un rol de relaxare excelent. Clientii sustin ca este un model care i-a surprins in mod placut. Apreciaza confortul pe care il ofera, dar si pentru faptul ca este foarte practic si fiabil. De asemenea, sustin ca dispune de un cadru destul de solid, iar design-ul acestuia este unul foarte placut, integrandu-se excelent in decor. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere potrivita nevoilor sale, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun. In plus, aici puteti gasi mai mult modele de leagane si balansoare de gradina din gama Kring.

Pareri pe scurt: Kring Sanremo

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Design

9.5/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Design placut
  • Cadru destul de solid
  • Confortabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *