Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Iti doresti sa iti creeze un spatiu de relaxare in propria gradina sau terasa unde sa te poti odihni dupa o zi incarcata de munca? Ei bine, iti poti crea propriul confort fara sa fie nevoie de o investitie foarte mare, iar o varianta buna este leaganul de gradina sau terasa Kring Oxford. 

Modelul in discutie beneficiaza de o structura metalica vopsita electrostatic si o copertina realizata dintr-un material rezistent, ce ofera confort, dar si protectie impotriva razelor UV sau a ploilor. Pune la dispoztie trei locuri si poate suporta o greutate de pana la 200 de kg.

Beneficiaza de un design clasic, care se integreaza perfect in orice decor. Este realizat din structura metalica si material poliester. Masoara 170 cm inaltime, 110 cm lungime si 153 cm latime. In plus, cantareste doar 19.5 kg, fiind foarte usor de transportat dintr-un loc in altul.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Kring Oxford este o varianta rezonabila care se potriveste si unui buget mai restrans, precum si unor gradini mai putin spatioase. Cumparatorii sustin ca pentru necesitatile sale este un produs bun, relativ usor de asamblat care are capacitatea de a sustine si greutati mai mari. Apreciaza faptul ca il pot muta foarte usor dintr-un loc in altul, mai ales, in zilele ploioase, ferindu-l de toata umezeala. Sigur ca nu este cel mai sofisticat model, insa cu siguranta are un raport calitate/pret foarte bun si se integreaza excelent in orice buget. Mai multe modele de leagane de gradina Kring foarte avantajoase la pret gasiti aici.

Pareri pe scurt: Kring Oxford

9.2

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de montat
  • Usor de mutat
  • Poate sustine si greutati mai mari

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *