Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Kring Sorrento este un leagan balansoar pe care il puteti amplasa pe o terasa sau in gradina, putand deveni locul ideal unde sa va relaxati dupa o zi solicitanta la serviciu. In plus, dispune de trei locuri, deci trei persoane se vor putea relaxa in acelasi timp.

Leaganul de gradina Kring Sorrento este prevazut cu structura din metal si acoperis si sezut din poliester putand sustine o greutate de pana la 270 de kg. Rama este vopsita electrostatic oferind o rezistenta destul de buna. Puteti regla leaganul astfel incat sa il transformati in pat, iar din aceasta pozitie, se pot odihni doua persoane. Lungimea patului este de 160 de cm.

Un avantaj consta si in existenta copertinei care va ajuta sa va adapostiti de soare sau impotriva ploii. Sigur ca de preferat ar fi atunci cand vine ploaia sa protejati produsul si sa il acoperiti cu o husa.

In plus, la sfarsit de sezon il puteti demonta si depozita foarte usor. Nu ocupa nici mult spatiu de depozitare.

Dimensiunile leaganului sunt de 164 cm inaltime, 195 cm lungime si 120 cm latime.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Balansoarul Kring Sorrento poate fi o alegere inspirata pentru o gradina sau o terasa, unde va puteti relaxa in voie alaturi de cei dragi. Cumparatorii sustin ca este un produs destul de robust, usor de montat si foarte confortabil. De asemenea, sunt incantati de faptul ca nu ocupa mult spatiu, astfel ca a putut fi amplasat si in balcoane. Pentru nevoile sale este un produs potrivit pe care il si recomanda mai departe, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Kring Sorrento

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Confortabil
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *