Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Poti aduce distractia la tine acasa achizitionand o piscina supraterana unde vei invita prietenii sau unde vei petrece timp de calitate cu familia. O varianta foarte buna ar putea fi piscina cu cadru metalic Bestway 305 x 76 cm despre care am ales sa discutam astazi.

Piscina Bestway 305 x 76 cm este foarte usor de asamblat, durabila si proiectata astfel incat sa va puteti distra alaturi de cei dragi. Este realizata din trei straturi separat, ceea ce ii ofera o rezistenta mult mai buna. Cele doua straturi exterioare realizata din PVC laminat sunt fixate pe un strat inferior din plasa de poliester pentru armarea suplimentara a piscinei. De asemenea, cadrul acesteia este realizat din otel tubular cu strat de protectie anticoroziva.

Piscina dispune si de valve de golire a apei la care puteti atasa furtunul de ggradina, astfel incat apa din piscina sa poata fi evacuata lin. La final de sezon, aceasta se demonteaza destul de repede si se depoziteaza usor.

Piscina Bestway este prevazuta cu o capacitate de 4678 litri si este prevazuta cu pompa pentru filtrarea a apei, astfel ca sanatatea ta si a celor dragi nu va fi pusa in pericol din cauza eventualelor bacterii si microbi. Diametrul acesteia este de 305 cm si are o adancime de 76 kg. Cantareste 20 de kg.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Piscina Bestway 305 x 76 cm poate fi o alegere foarte buna pentru toti cei care sunt in cautarea unei piscine supraterane durabile. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de acest produs si declara ca este conform descrierii. Este suficient de spatioasa incat sa incapa toata familia, arata exact ca in poze, iar apa poate fi mentinuta curata foarte usor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Piscina Bestway 305 x 76 cm

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Pompa de filtrare
  • Realizata din trei straturi pentru o buna rezistenta
  • Cadru metalic anticoroziv

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *