Cele mai noi promotii oferite de marile magazine:

Descopera promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

LG GTB744PZPHZD este un frigider spatios si foarte elegant, ce poate depozita in cele mai bune conditii o cantitate generoasa de alimente. De asemenea, beneficiaza de sisteme avansate, insa mai multe detalii va vom oferi in cele ce urmeaza.

Frigiderul LG GTB744PZPHZD este prevazut cu o capacitate totala de 506 litri distribuita intre frigiderul propriu zis 376 litri si congelator 130 de litri. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 309 kWh.

Este prezent si sistemul de racire No Frost care previne depunerile de gheata de pe suprafata alimentelor si de pe peretii interiori ai aparatului, oferind alimentelor cele mai bune conditii. Temperatura poate fi reglata prin intermediul panoului de control amplasat pe usa superioara, prezentand o interfata foarte simpla si intuitiva. In plus, datorita sistemului Door Cooling, temperatura din interior este uniforma, aparatul fiind racind cu 35% mai rapid decat un sistem de racire conventional.

LG GTB744PZPHZD interior

Frigiderul propriu-zis prezinta patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta, ce are capacitatea de a sustine si vase voluminoase, dar si doua compartimente special Fresh Zone, unde putem depozita vegetale, peste si asa mai departe. Usa prezinta 5 suporturi din plastic unde putem depozita sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni, oua si asa ami departe.

Congelatorul beneficiaza de doua compartimente unde putem depozita caserole cu carne, inghetata si asa mai departe. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 5.5 kg.

Autonomia aparatului este de 12 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta. In plus, este foarte silentios inregistrand numai 43 dB.

Frigiderul beneficiaza de un design foarte elegant si placut, carcasa fiind de culoare argintie. Prezinta doua usi cu manere usor rotunjite care contribuiesc la design-ul atragator. Dimensiunile frigiderului sunt de 180 cm inaltime, 78 c, latime si 73 cm adancime, avand o greutate de 80 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

LG GTB744PZPHZD  este un model incapator, care raceste excelent alimentele si pe care il recomand cu toata increderea. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca este suficient de incapator pentru nevoile lor, inclusiv congelatorul, nu formeaza gheata, este silentios, iar faptul ca il pot seta si de pe telefonul mobil constituie un avantaj important. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: LG GTB744PZPHZD

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.7/10

Pret

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapator
  • Design elegant
  • Compartimentare buna
  • Silentios si Economic

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *